2017.03.12.
Komolyan úgy tűnik, hogy a Ferencvárosnál kimeríthetetlen téma lesz ez a sas kérdés. Mert volt ugye egy olyan, amit már mindenki megszokott és nem is nézett ki rosszul. Aztán jött a papagáj és most itt van egy olyan izé, amiről nehéz eldönteni, hogy tulajdonképpen mi volt, amikor megszületett. Szavazzunk!
2017.03.05.
Az Újpest kikapott a Ferencvárostól egy olyan derbin, amire akár már ma sem kellene emlékeznünk, ellenben hosszú időre bevéste magát az emlékezetünkbe. Ennek pedig több oka is van, ám egyik sem kötődik konkrétan magához a futballhoz. Érrdemes persze a végén kezdeni, mert ekkor mutatta meg az ellenfél az igazi arcát.
2017.02.06.
Az nb1.hu hagyományos szavazásán elsőként az év sportvezetőjére voksolhattak az újságírók. A megkérdezettek változatosan látták, hogy ki volt a kategória legjobbja 2016-ban. Nem sok klubvezető maradt ki a jelöltek közül.
2017.02.01.
A Ferencváros csütörtökön az Újpestet fogadja a MOL Liga aktuális mérkőzésén. A bevételt a rendező klub, a veronai buszbelesetben elhunytak családjainak, illetve a sérültek megsegítésére ajánja fel. A jegyek árusítása már javában tart, a cél nemes, a zöld-fehérek kivitelezése vérlázító. Ennek ellenére persze segítsen mindenki, aki tud. Úgyis rég vettünk olyan jegyet, amin az áll, hogy Újpesti Dózsa.
2017.01.26.
Ennél még az is jobb lett volna, ha azt írja a Lech Poznan honlapja, hogy zöld-fehérek vagyunk, vagy egyenesen Ferencvárosnak hívják a csapatot. Na jó mindkettő felháborító lett volna, de az sem egyszerű, hogy kétszer említik a videóösszefoglalónál a csapat nevét. Egyszer "Ujpestem Budapeszt" egyszer meg "Ujpest Bukareszt".
2017.01.26.
Ez rettenetes... Gyarmati Eszer, az Újpest FC klubigazgatója volt a DigiSport Reggeli Start című műsorának és elmondta, hogy a maga részéről semmi esélyt nem lát a tavaszi derbi újpesti megrendezésére. Sok helyen rendezték már ezt a párharcot, de Kecskeméten még sosem. Ez is megtörténhet. Szörnyű...
2017.01.23.
Továbbra is megy a harc az Újpest-stadionjának átalakítása körül. Egy, most birtokunkba került levél szerint a Mester-Építő Kft. – vagyis a beruházás kivitelezője – már végzett volna, ám a biztonságtechnikai rendszer befejezésével akad némi probléma, ugyanis az Újpest FC-nél elakadt néhány fontos alkatrész.
2016.12.22.
Úgy tűnik, hogy egyszer csak elkészül a Szusza Ferenc Stadion. A felújítási munkálatok hónapok óta tartanak, a csapat pedig játszott a Fáy utcában és Kecskeméten is. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor költözhet vissza a csapat a Megyeri útra azt nem tudni, de hogy jól néz ki a stadion az biztos.
2016.11.03.
Komoly ütésváltásban az Újpest FC és az UTE. A témát ezúttal a Szusza Ferenc Stadion felújítása szolgáltatja, egészen pontosan az, hogy ki használhatja majd a létesítményt. Ugyanakkor ahhoz, hogy megértsük miről is van szó és miért áll a bál a Megyeri úton, vissza kell mennünk az időben néhány évet. Ne gondoljuk azt, hogy valóban a stadion miatt vitatkoznak a felek, a dolgok hátterében természetesen a pénz áll.
2016.11.02.
Az Újpest FC felkért egy szakértőt, hogy vizsgálja meg a Szusza Ferenc Stadionban zajló felújítási munkálatait, illetve annak eredményét. Nos a szakember aggasztó képet festett a Megyeri úti létesítménnyel kapcsolatban, hiszen rengeteg hiányosságot tárt fel. A csapatnak elvileg november 22-én kellene visszatérnie a létesítménybe. Ez most reménytelennek tűnik.

Ezeket a cikkeket olvastad már?