2016.07.24.
Két meccs két vereség – ez az Újpest mérlege az új szezonban. A helyzet az, hogy nagyjából azt hozta a csapat, amire számítani lehetett. Hamarosan elkezdenek majd tüntetni a drukkerek Roderick Duchatelet tulajdonos ellen. Igazuk van. Ugyanakkor mégis azt szeretném, ha a befektető maradna és végignézné mit csinált, mit tett az 1885-ben alapított klub futball-csapatával.
Címkék: Duchatelet
2016.07.21.
Jól állunk. Az első forduló utolsó a csapat – ez mondjuk a legkevesebb, mert egy meccs nem a világ –, a FIFA kizárta a klubot az átigazolásból, vagyis nem jöhet új játékos. Többen is sérültek a keretből, hosszú ideig nem szerepelhetnek. És akkor most itt az új hír: a visszavonult Kabát Pétert nem az Újpest, hanem az NB III-as Győri ETO reaktiválja.
2016.07.18.
A Honvéd lényegében simán nyert az Újpest ellen 2–0-ra a bajnoki nyitányon. A negyedik kerületi csapat nagyon nagy bajban van, de hogy mekkora problémákkal szembesül majd a szezon során azt még csak sejteni lehet. Valahogy minden összedőlni látszik. Nincs csapat, megalázó albérletben kell futballozni. A Szusza Ferenc Stadion hamarosan elkészül, a csapat jelenlegi helyzetben biztos nem erősödik majd.
2016.07.06.
Tegnap még azt ítam, hogy nagy bajba kerülhet az Újpest, mert egyelőre egyetelen új játékost sem igazolt. Mára kiderült, hogy miért: a FIFA kizárta a klubot az átigazolásból. Vagyis nem elsősorban Roderick Duchatelet tulajdonos a felelős azért, mert gyengülni látszik a csapat. Egészen szövevényes ügy bontakozik ki, amiben visszaköszön a régi kft. is.
2016.07.06.
Valami nagyon nem stimmel az Újpest FC-nél. Az egy dolog, hogy a csapat nem erősödik, hanem gyengül, az is egy megtörtént esemény már, hogy a rosszul sikerült edzőmérkőzéssel kapcsolatban nem tájékoztatja a klub a szurkolókat. Most viszont újabb szintre lépett az Újpest: bejelentette, hogy edzőmeccset játszik majd valahol, valamikor.
2016.07.05.
A helyzet nem rózsás a Megyeri úton. Az Újpest lényegében nem erősített. Új igazolásokról felesleges beszélni, miközben egy meghatározó védő és egy több szempontból is fontos csatár hagyta el a keretet. A lila-fehérek hosszú évek után először indulhatnának a nemzetközi kupában, ha a bajnokságban jól szerepelnének. Nos jelen helyzetben örülhet a csapat, ha nem esik ki.
2016.06.07.
Tesztelésre érkezett az Újpesthez egy Gol-Gol nevű csatár. A játékos az előző szezont Ausztráliában töltötte és éppen annyi gólt szerzett a bajnokságban, mint én, vagyis egyet sem. Mellette két olyan játékost figyelnek a lila-fehérek, akik biztosan nagy tehetségek, de velük azért nem a nemzetközi szereplésért harcol majd a csapat.
2016.05.25.
Az Újpest egyelőre nem erősít az átigazolási szezon nulladik napjaiban, hanem gyengül. Litauszki Róbert távozott, Lencse László szinte biztosan nem marad, Kabát Péterről nincs hír, Banai Dávidot már a DVSC is kinézte, Nagy Tibor kölcsönadása lejárt. Miközben a többi csapat tett már lépéseket az erősítés érdekében a lila-fehér klub egyelőre tétlen. Vajon mi a terve a belga tulajdonosnak?
Címkék: Duchatelet
2016.05.07.
Olyan nap ez a mai, amilyenre 83 éve nem volt példa: Újpest–FTC meccset rendeznek a kupa döntőjében. Nem lehet kifogás, nincs mellébeszélés. Ezt a derbit is meg kell nyerni valahogy. Ez nem olyan találkozó, mint a többi. Ez valami egészen más, ezt csak mi és a zöldek érthetik, egy kispestinek, vagy angyalföldinek ilyen meccse nincs. Csak nekünk. De nyerjük is meg valahogy!
2016.04.24.
Bár simán nyerhettünk volna a Ferencváros ellen a szombat esti derbin, be kellett érnünk a 2–2-es döntetlennel és az egy ponttal. Ugyanakkor egy csomó jó dolog történt a biztosító nevű stadionban, olyanok, amire nem is számíthattunk.
Címkék: Szezon

Ezeket a cikkeket olvastad már?