2016.04.14.
Elképesztő. Nyolcvanhárom éve találkozott magyar kupa döntőjében az Újpest és a Ferencváros. 1933-ban volt utoljára fővárosi derbi a fináléban. Az Újpest döntőben még egyszer sem győzte le az FTC-t, de 1979 óta veretlen a sorozatban az ősi rivális ellen. A május 7-i döntőt a Groupama Arénában rendezik, mert momentán az a nemzeti stadion. De az Újpest lesz a pályaválasztó.
2016.03.10.
Nem elég, hogy a soproni stadionba nem juthatott be mindenki, mert elfogyott a vendégek számára kiadni szánt belépőjegy, így többen is a szomszédból nézték a meccset, még Halmosi Péter is bemutatott az Újpest szurkolóinak. A ballábas játékos egy egészen ismert nemzetközi jelzést használt szerdán.
2016.02.23.
Ahhoz, hogy az Újpest négy pontot szerezzen az első két tavaszi meccsén kellett Diagne is. Illetve az ő távozása. És nemcsak azért, mert az érte kapott pénzből szerződtette a klub Lencse Lászlót, hanem azért is, mert a maradása megmérgezte volna a Megyeri úti hangulatot. Ehelyett egy eredményesen induló, összetartó csapat az Újpest. Diagne nélkül. Sőt, ha a téli események után marad, akkor nem biztos, hogy itt tartana a csapat.
2016.02.15.
Az Újpest elismerte, hogy a biztonsági szolgálat hibázott, amikor nem engedték be Bernd Storck szövetségi kapitányt és segítőjét Andreas Möllert a szombati Újpest–Videoton mérkőzésre. Ez önmagában is kellemetlen, de az, hogy a klub kommunikációs igazgatója Ágai Kis András kapásból nem mondott igazat az ciki...
2016.02.12.
A lila-fehérek pénteki, egy nappal az OTP Bank Liga tavaszi rajtja előtt tartott sajtótájékoztatóján Nebojsa Vignjevic vezetőedző hangsúlyozta, jól sikerült a felkészülés, amelynek legnagyobb problémáját a szenegáli Mbaye Diagne eligazolása jelentette. Az afrikai támadó - aki 14 NB I-es mérkőzésen 11 gólt szerzett a klub színeiben - az utolsó pillanatban igazolt Kínába, helyére pedig gyorsan kellett valakit igazolnia az egyesületnek, végül Lencse Lászlót sikerült megszerezni.
2016.02.09.
Lázok Jánost igazolta az Újpest Diagne helyére és felemelte a klub a bajnoki meccsekre érvényes jegyek árát. Nehéz ezekkel a hírekkel mit kezdeni. A szenegáli játékos tizenegy gólját nehéz lesz pótolni, a 200 forintos emelés meg igazából csak bosszantó, semmi mást nem eredményez. Illetve, ha számolunk egy kicsit akkor egy valamit igen.
2016.02.04.
Kínába igazolt a szenegáli csatár, vagyis bejött, amit délelőtt sejtettünk. Diagne Tianjin Teda FC csapatában szerepel a jövőben. Ez minden szempontból jó hír, hiszen egy érvényes edzése sem volt még az idén és senkinek sem kellett volna egy sértődött csatár. Másrészt pedig a bevételi oldalon szép summa jelentkezhet.
2016.02.04.
Nagy nehezen 1–0-ra legyőzte az Újpest az NB II-es Szigetszentmiklóst szerdán. Diagne nincs – úgy tűnik nem is lesz –, Kabát Péter újra megsérült, Angelov nem rossz, de láttunk már jobbat is. Röviden így lehet összefoglalni a látottakat. Nem lesz könnyű megtartani a második helyet, de reméljük a legjobbakat. Ja, azt még senki sem tudja, hol lesz az első hazai meccs...
2016.01.29.
Nagyon rég volt már ennyi csatár Újpesten. Ennek egyik oka az, hogy még mindig nem tudni mi lesz Diagne sorsa. Ellenben a szenegáli pótlásáról már gondoskodott a klub. Diagne mellett, Perovic, Kabát és Angelov is bevethető ezen a poszton. A kérdés az, hogy a lélekben már lisszaboni Diagne milyen állapotban és lelkesedéssel veszi majd fel a küzdelmet.
2016.01.22.
Az Újpest csapatkapitánya, Balajcza Szabolcs úgy véli, hogy Diagne távozik. A kapus úgy érzi, hogy aki nagyon menni akar, azt el is kell engedni, mert ha erőszakkal a klubnál tartják, az senkinek sem jó. A lila-fehérek játékosa szurkolóként készül az Európa-bajnokságra és bízik benne, hogy a csapat újabb bravúrokat mutat majd be.

Ezeket a cikkeket olvastad már?