2016.01.19.
A portugál Sporting vinné Diagne-t. A klub vélhetően tud olyan ajánlatot tenni az Újpest vezetésének, amit el fogadnak majd és akkor a lila-fehér jóval gazdagabb lesz mint most, ugyanakkor elveszít tizenegy gólt. Nem nagyon lehet kérdéses, hogy Roderick Duchatelet tulajdonos milyen döntést hoz majd.
Címkék: Diagne
2016.01.18.
Bár több sajtóorgánum már reggel úgy tudta, hogy Diagne elutazott a csapattal a törökországi edzőtáborba, ez nem igaz. A csatár az ujpestfc.hu közése szerint csak a későbbiek során csatlakozik az együtteshez. Diagne édesanyja betegsége miatt késve érkezett Magyarországra is, a szombati edzőmérkőzésen pedig nem lépett pályára.
Címkék: Diagne
2016.01.15.
Kétezer kettő telén megint azt gondolták Újpesten, hogy valami nagy dolog készül. A vége trófea lett, hiszen a csapat Magyar Kupát nyert, de azért a Sloncík (képünkön), Kozel, Wagner hármastól egy fokkal többet várt a Megyeri úti publikum. Solncík egy gólt szerzett, Kozel pedig sokat volt sérült, így nem tudta kihozni magából a maximumot. Igazából mindketten levezettek Újpesten, mondjuk azt nem rosszul.
2016.01.13.
Nem is olyan régen írtunk arról, hogy az angol második vonalban szereplő Charlton Athletic szurkolói tüntetnek a klub tulajdonosa Roland Duchatelet ellen. Az Újpesti vezető édesapja nem népszerű, hiszen a csapat gyengén szerepel és még véglegesen kinevezett edzője sincs. Hamarosan lehet, angol lapértesülések szerint Nebojsa Vignjevic.
2016.01.13.
A 2000-es nyár légiósáradatot hozott a Megyeri úton. Az átépítés alatt álló stadionban meccset rendeztek a klubnál próbálkozó légiósok között, többnyire a volt jugoszláv tagállamokból érkezett labdarúgók mutatták meg tudásukat. Emir Granovnak nem kellett játszania, őt teszt nélkül szerződtette a klub.
2016.01.12.
Ki ne emlékezne még az orosz óriásra Roman Orescsukra? A csatárt 2000 nyarán igazolta le az Újpest – az akkori legenda szerint a német Cottbus edzőtáborából szökött meg azért, hogy a Megyeri úton futballozzon. Úgy indult, hogy minden lila ultra biztos volt a csapat bajnoki címében.
2016.01.02.
A Duchatelet-család tagjai kicsit hasonlítanak arra a lelkes középpályásra, aki minden labdát elkér, de egyet sem tud pontosan megjátszani. Az idősebb Duchatelet ellen most a Charlton szurkolói tüntetnek, mivel az Athletic egészen rosszul áll az angol második ligában: a kiesés ellen küzd és káosz közeli állapotban van.
Címkék: Duchatelet
2016.01.02.
A Chelsea játékosa Eden Hazard lila-fehérben – ment edzésre ma. Erről tanuskodik az instagrammon megosztott képe is. Mondjuk beférne a csapatba ez nem is kérdés, ahogy az sem, hogy kevés esély van a szerződtetésére. Az Újpest mezt nyilván Kylian öccsétől kapta.
Címkék: Hazard
2015.12.13.
Diagne góljával nyert az Újpest a Groupama Arénában. A lila-fehérek előtt egyetlen csapatnak sem sikerült győznie a Ferencváros új stadionjában. A légiós hét meccse folyamatosan gólt szerez, a lila-fehérek egyik legnagyobb értéke. A kérdés az, hogy meg tudja-e, vagy meg akarja-e tartani a klub a csatárt.
Címkék: Diagne
2015.12.10.
Az UTE és az Újpest FC kapcsolata újabb mélypontra érkezett. Most az egyesület vádolta meg a kft. azzal, hogy állami pénzt akar indirekt módon külföldre juttatni. Az anyaegyesület most először állt bele a pofozkodásba, a gazdasági társaság pedig bejelentette, hogy önállóan tervezi az utánpótlását. Az UTE up-csapatai egyébként a második vonalba zuhantak nyáron.

Ezeket a cikkeket olvastad már?