2015.11.21.
Végre folytatódik a bajnokság. A Honvédhoz látogatunk, amely a hét közben az NB III-as Kozármisleny ellen kiesett a Magyar Kupából (haha).
2015.10.25.
Augusztus 1. után ismét győzött az Újpest! Az újonc, új edzővel készülő Vasas ellen jött össze a siker, aminek köszönhetően immár öt pontra lépett el a lila-fehér gárda a kieső helyen álló angyalföldiektől. Minden rendben lesz a Megyeri úton? A siker ellenére sem tűnik úgy, hogy a béke szigete lenne a Szusza Ferenc Stadion.
2015.10.19.
Bosszantú hosszúságú az Újpest nyeretlenségi sorozata. A csapat kilenc forduló óta nem nyert, legutóbb augusztus 1-én szerzett három pontot egy meccsen. Azóta összesen ötöt. A Vasas elleni hétvégi találkozón nagy a tét: a kiesés elkerülése.
2015.10.05.
Augusztus 1-jén nyertünk utoljára. Összesen két sikerünk van a bajnokság első harmada után, a két újonc ellen szereztünk három pontot. Nyolc fordulót tudtunk le nyeretlenül. Kellemetlen, de az méginkább furcsa, hogy az ég világon semmi sem történik a klubnál annak érdekében, hogy ez változzon.
2015.10.03.
Komolyan mondom néha nem értem, hogy mi zajlik a Megyeri út 13. irodáiban. Csiki Norbertet szerette volna megszerezni nyáron a klub, de nem sikerült. Most hol van a szélső? Spanyolországban az Alcorcónnál. Ez miért érdekes? Kiderül a folytatásból.
2015.10.02.
Hét meccs óta nem nyertünk. Van ilyen. Tavaly is volt. Akkor a nyolcadik meccsen a Pápát fogadtunk és 4–0-al integettünk pá-pát. (Bocsánat!) Most azonban nincs ilyen egyszerű dolgunk, mert Debrecenbe kell menni. Ott meg nem nyertük egy ideje, egészen pontosan 2013 márciusában fordult elő ez velünk utoljára.
2015.09.30.
Elképesztő káoszt hozott 2011 nyara. Előállították és előzetesbe helyezték a tulajdonost, jött majd ment Beenhakker, Bartha Csaba ügyvezető volt majd lemondott, de mégsem. Éhezett Pollák Zoltán. Négy vereséggel, rúgott gól nélkül indult a szezon. Kirúgták Mészöly Gézát, a helyére érkező Zoran Szpisljak meg nem ülhetett le a kispadra. Káosz.
2015.09.27.
Tényleg mindent köszönünk. A sikereket, a Magyar Kupa győzelmet. Mindent, aminek tudtunk örülni az elmúlt időszakban. Most azonban már elég volt. Végleg. Ismét vezettünk, de megint nem nyertünk. Még szerencse, hogy ezúttal kettő volt az előny, mert így legalább egy pontot szereztünk.
2015.09.25.
Óriási felhajtás mellett jelentették be, hogy a Celtic és az Újpest együttműködési megállapodást kötött. Aztán előbb Sallói István sportigazgató távozott a Wolverhamptonhoz, majd az egyezségről is kiderült, hogy papíron nem is létezik. Csak szóban egyeztek meg a felek, de végül egyik szereplő sem járt jól. Tipikus újpesti történet.
2015.09.24.
És Debrecenben felcsendült, hogy "Mindig jövőre..." Ezzel utaltak arra, hogy az Újpest mindig jövőre lesz bajnok. A számtalan külföldi igazoló klubnál mindig volt valaki, aki bejelentette, hogy a lila-fehérek bajnokok akarnak lenni. Légiósáradat, edzőváltások mentén nem lett aranyérmes a csapat. Ehhez mondjuk sokat tett hozzá az MTK...

Ezeket a cikkeket olvastad már?