Kabát Péter marad


Az ujpestfc.hu cikke Kabát Péter hosszabbításával kapcsolatban. 
A papírok aláírása után tettünk fel pár kérdést csatárunknak

Mennyi időre hosszabbítottátok meg a szerződést az elnök úrral?

A június 30-án lejáró szerződésem közösen, a tulajdonos úrral, az ügyvezető asszonnyal és az edzővel megbeszélve, egy évvel hosszabbítottuk meg. 2016 június 30-ig szól egészen pontosan a szerződésem.

Eltér az új szerződés valamiben a régiektől?

Azt lehet mondani, hogy szinte ugyanaz a szerződés, viszont mindenképpen szeretnék bizonyítani, játszani, hiszen az elmúlt évem nem úgy sikerült, ahogy azt elterveztem. Sajnos két sérülés is hátráltatott, de mostanra a lábam teljesen rendbe jött. Jövő héten bekapcsolódhatok a csapat edzésmunkájába. Remélem hamar visszanyerem a megfelelő erőnléti formám és segítségére leszek a csapatnak. Továbbá kitértünk arra is, ha a távolabbi jövőben lennének edzői affinitásaim, akkor a klub támogatni fog engem ebben az elképzelésben. Ez nagyon kedves tőlük, hisz szeretnék mindig Újpesten maradni. Sok itt a barátom, a szurkolókkal is jó a kapcsolatom és ennél a klubnál találtam meg a számításaimat is, azonban én még elsősorban a profi játékos karrieremre gondolok.

A következő héten utaztok Belgiumba edzőtáborozni, teljes értékű munkát tudsz ott már végezni?

Mindenképpen igen. Már futok, erőnléti edzéseket csinálok, a labdás edzések jövő héten kezdődnek. Belgiumban a második héten már teljes munkát végzek, együtt a csapat többi tagjával.

Mit vársz a következő szezontól?

A tavalyi szezonban ugye hatodikak lettünk a bajnokságban és sajnos nem sikerült bejutunk a kupadöntőbe, de a következő szezonban én mindenképp jobb helyezést várok a csapattól. Nagyon jó társaság van már most és szerintem lesznek még erősítéseik is. Az idei szezon alapozása, erősítése és felkészülése nagyon jó úton halad. Szeretnénk kupadöntőt is játszani, és meg is nyerni azt, hiszen a 2014-es diósgyőri kupadöntő utáni élményt még mindenki őrzi és mindenkit motivál.

Forrás: ujpestfc.hu

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/13813/pics/lead_800x600.jpg
Játékoskijáró
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?