A kapus Kovács Zoltán aláírt


Mi motivált a döntésben, hogy az Újpestet válaszd?

Igazából már négy éve külföldi csapatnál védek. Az első három évet Cipruson, a tavalyit Romániában, a Dinamo Bukarestnél töltöttem. Sajnos a múlt szezonom nem sikerült úgy, ahogy terveztem, ezért szó volt arról is, hogy visszatérek Ciprusra. Az ottani egyezkedések közben, pár napja jött a lehetőség az Újpestnél. Úgy gondolom, ha Magyarországról az Újpest megkeres, azt mindenképpen ildomos elfogadni, hiszen nyugodtan mondhatom, hogy az egyik legnagyobb magyar klubról beszélünk. Nem mellesleg édesapám hatalmas Újpest szurkoló, ezért szinte ugyanúgy örült a megkeresésnek, mint én. Ezek mellett nagyon sok jót hallottam a szakmai stábról, a vezetőedző úrról is, illetve több játékosnál is érdeklődtem, akik szintén megerősítettek benne, hogy ide kell jönnöm. Számomra nagyon fontos, hogy az itteni kapusedzővel, Pálinkás Andrással anno az utánpótlás válogatottnál több éven keresztül együtt dolgoztunk. Az ő személye számomra garanciát jelent, hogy utolérjem a többieket.

Ismertél valakit esetleg már a csapatból?

A mostani keretből Balajcza Szabolcsot ismerem egyelőre a közös kaposvári kötődések miatt, mivel a külföldre igazolásom előtt Kaposváron játszottam. Mikor Szabi Újpestre igazolt, én akkor mentem Kaposvárra. 

Hogy érzed, könnyű lesz a beilleszkedésed?

A második edzésen vagyok túl a csapattal, de természetesen nagyon szimpatikus mindenki és remélem, ahogy telik az idő, mindenkit egyre jobban megismerek. Továbbá felüdülés számomra, hogy hazai környezetben lehetek ismét.

Forrás: ujpestfc.hu

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/13837/pics/lead_800x600.jpg
Játékoskijáró
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?