A Szusza Ferenc Stadion testközelből


Klubunk 130 éves évfordulója alkalmából több olyan esemény is fémjelzi a fontos dátumot, amely még egy okkal több arra, hogy szurkolóink a stadionba látogassanak – írja az ujpestfc.hu. – Az Újpest FC 2015. július 4-én különleges eseményt hirdet meg, amelyre minden lelkes érdeklődőt szeretettel várunk. A Szusza Ferenc Stadion megnyitja kapuit mindenki előtt, aki akár a futball, akár a sport iránti szeretetéből fakadóan érdeklődik a stadion különleges hangulata, belső és külső megjelenése iránt.

A stadionlátogatás alkalmával a látogatók betekintést nyerhetnek az épület történelmébe, a korábbi stadion felépítésébe. A szeptemberben induló stadiorekonstrukciós projekt előtt ez az utolsó alkalom, hogy a látogatók számára a stadion a mostani álllapotában tárul szemünk elé. Ezért érdemes megragadni ezt az alkalmat, hogy egy örök élménnyel gazdagodjanak, méghozzá teljesen ingyen. A túrán segítőkész vezetők kísérik a 15 fős csoportokat, és minden kérdésükre igyekeznek kimerítő választ adni. Az útvonal végigvezeti a csoportokat a szakmai, VIP és média területeken, kiszolgáló egységeken, és az utolsó állomás nem lehet más, mint maga a centerpálya, amelynek gyepén csoportképek készülnek majd.

Jelentkezés

A stadiontúrára klubunk várja egyének, illetve csoportok jelentkezését. Kérjük, a jelentkezéseket amarketing@ujpestfc.hu címre szíveskedjenek elküldeni.

A jelentkezés során kérjük, adják meg

  • név
  • email
  • telefonszám

A jelentkezés határideje 2015. július 2. 12:00. A leadott jelentkezés napját követő egy héten belül szervezőink visszajelzést adnak arra vonatkozóan, hogy a jelentkezést elfogadták, és a turnusokba be lettek osztva. A regisztrációkat beérkezési sorrendben dolgozzuk fel. 

Turnusok

A stadiontúra fél órás turnusokban indul, amelyek az előzetes regisztráció során felvett jelentkezők számának függvényében kerülnek meghatározásra. Szervezőink folyamatos egyeztetés során önökkel közösen alakítják ki a túra beosztását, így biztosítva azt, hogy minden jelentkező a neki legmegfelelőbb időben indulhasson el a túrára.

A jelentkezés során kérjük, adják meg, hogy mely intervallumban kívánnak érkezni a túrára:

  1. intervallum: 10:00 és 12:30 közötti indulással
  2. intervallum: 12:30 és 15:00 közötti indulással

Forrás: ujpestfc.hu

Címkék: Lelátó
https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/13823/pics/lead_800x600.jpg
Lelátó
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?