Az Újpest FC új játékosa: Kylian Hazard


A szerződés egy hosszabb látogatás eredménye, amelyen a játékos és édesapja, aki teljes mértékben képviseli fia érdekeit és figyelemmel kíséri karrierjét, látogatást tettek Budapesten.

Tárgyalások kezdődtek, amelyek pozitív hangulatúak és eredményesek voltak, s megfeleltek mindkét fél érdekeinek. Kylian, a tizenkilencéves belga középpályás úgy érzi, elég érett már ahhoz, hogy kezébe vegye karrierje alakítását, és teljes erőbedobással és kemény munkával egy lépéssel előbbre lépjen és tovább építse pályafutását. Örömmel vettük, hogy Kylian hisz abban, hogy az Újpest FC csapatával ezek a lépések megvalósulhatnak, s hogy a megfelelő helyre érkezett. Mikor a megbeszélések során a klub által képviselt értékekről és a stáb által képviselt sportszakmai elképzelésekről esett szó, hamar kiderült, hogy Kylian Hazard és a klub elképzelései összecsengtek, hiszen mindkét fél ugyanazokat az elveket vallotta a párbeszéd során.

Továbbá örömmel vettük, hogy Kylian és édesapja teljes bizalommal viseltetnek az iránt a szakmai irányonal iránt, amelyet vezetőedzőnk és szakmai stábja lefektetett és képviselni kíván a következő szezonban is.

Hiszünk abban, hogy Kylian nem csak azért érkezett a megfelelő helyre, mert így szakmailag rengeteget fejlődhet a csapattal, hanem azért is, hogy játékával a klub sikereihez és a jövőbeli céljaihoz is nagyban hozzájárulhasson.

Sok sikert kívánunk, Kylian Hazard! Hajrá, Lilák!

Az Újpest Figyelő kiegészítése:

Kylian Hazard Belgiumban a Waregem labdarúgója volt, korábban a francia Lille-ben és a belga White Starban is szerepelt. 

A 171 cenit magas játékos posztja, támadó középpályás. 

 

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/13846/pics/lead_800x600.jpg
Játékoskijáró
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?