Filkor aláír; Eppel 500 ezer euró


Nebojsa Vignjevics a Nemzeti Sport Online-nak elismerte, hogy az eddigi erősítések ellenére csatárposzton még szükségük lesz új játékosra, ugyanakkor megerősítette a Nemzeti Sport Online pénteki értesülését, mely szerint Filkor Attila várhatóan szerződést kap.

„Tudom, hogy szűkösnek tűnik a keret, de hiába szerettük volna megszerezni Eppel Mártont a Dunaújvárostól, ötszázezer eurót kértek érte, az ár még viccnek is rossz – mondta Nebojsa Vignjevics. – Utána pedig nekünk kell magyarázkodni, hogy miért nem igazolunk új játékosokat. Persze én is látom, hogy szűkös a keretünk, sajnos Windecker József kisebb sérüléssel bajlódik, mint ahogy Filkor Attila sem volt bevethető. Utóbbi egyébként Mohl Dáviddal együtt szinte biztosan hozzánk kerül, mindkettejükre számítok."

A belgiumi edzőtáborban tovább erősödhetünk, új igazolásunk a Waregemből Kylian Hazard,a Chelsea-ben futballozó Eden Hazard öccse ott csatlakozik majd hozzánk, és egy általam jól ismert külföldi csatárral is tárgyalásban állunk, ő hatalmas erősítést jelentene. Persze a Békéscsaba ellen is láttam biztató dolgokat, a fáradtság ellenére nem játszottunk rosszul, igyekeztünk végig irányítani a meccset, az eredmény június végén még nem sokat számít"– szögezte le a fővárosi lila-fehérek mestere.

A találkozó után az Újpest támadója, Asmir Suljic is nyilatkozott a Nemzeti sportnak, aki elmondta, jövő héten elutazik a csapat belgiumi edzőtáborába, de az nem biztos, hogy vissza is tér onnan, ugyanis továbbra is van esély rá hogy klubot vált, és külföldön folytatja. Ugyanakkor, elmondása szerint még az sem zárható ki, hogy országon belül cserél csapatot, vagyis másik NB I-es gárdához igazol.

Forrás: nso.hu

Fotó: ujpestfc.hu

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/13850/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?