Aligha lesz Duchatelet a PMFC tulajdonosa - fúzió jöhet


Miután a tulajdonos, Feleki Attila kijelentései alapján nyilvánvalónak tűnik, hogy Kozármislenyben nem lesz NB III-as csapat, azt a társaságot szinte “szőröstül-bőröstül át lehetne emelni a PMFC-hez, amely így nyerne egy komplett, ráadásul ütőképes harmadosztályú gárdát. Amely ugyebár a legutóbbi szezont a második helyen zárta, kis híján bajnok lett, vagyis erős csapat, amely most is kétségtelenül esélyes lenne a feljutásra” – írja a bama.hu a tervezett fúzióról.

Ha a PMFC-nél rendeződik a helyzet, azokat a játékosokat, akiknek a Kozármislenynél június 30-án lejár a szerződésük, minden további nélkül át lehet igazolni a piros-feketékhez.

Így újra pécsi játékos lehetne Sólyom Csaba, vagy éppen Lantos Levente, sőt, a lap szerint akár csatlakozna hozzájuk a Debrecenből távozott Wittrédi Dávid is.

Ami a tulajdonosi hátteret illeti, a lap szombaton azt írta, hogy az Újpestet birtokló Roderick Duchatelet élénken érdeklődik a PMFC iránt, s hajlandó lenne megvenni a teljes klubot. Vasárnap viszont már úgy fogalmaztak, hogy bár hivatalos információt nem kapott a portál a lila-fehérektől, de úgy tudja, az üzlet mégsem köttetik meg. (

Címkék: Duchatelet, Iroda
https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/13857/pics/lead_800x600.jpg
Duchatelet,Iroda
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?