Hazard Újpesten: “Rájöttem, hogy lusta és komolytalan vagyok”


Mint ismeretes, Kylian Hazard szombaton 3 éves szerződést írt alá Újpesten, ezzel két bátyja, a 24 éves Eden (Chelsea) és a 22 éves Thorgan (‘Gladbach) után ő is légiósnak állt, a Zuite Waregem csapatát hagyta el a lilák kedvéért.

A 19 éves középpályás a belga Het Nieuwsbladnak adott interjújában beszélt eddigi karrierjéről, hogy miben kell majd fejlődnie Újpesten, és hogy mi az, amiben szerinte már hasonlít világklasszis, Londonban játszó fivéréhez.

Mint kiderült, “Hazard III” testvéreihez (a képen balról jobbra: Kylian, Eden, Thorgan) hasonlóan a belga Tubize akadémiáján nevelkedett, majd elkerült a francia Lille-hez, később pedig hazájában, Brüsszelben, majd a Waregemnél is játszott, de egyik helyen sem sikerült még kitűnnie. Legutolsó klubjánál például öt meccs alatt összesen 90 perc jutott neki.

A fiatal futballista önkritikusan beszélt arról, miért indult nehezen a karrierje.

Forrás: csakfoci.hu

Hagytam sajnos néha, hogy kiégjek, már az edzéseken, fontos, hogy előrelépjek a karakteremet illetően is, van még hová fejlődnöm. Sokáig keményen dolgoztam, de aztán elhagytam magam, elvesztettem a koncentrációt, rá kellett jönnöm, hogy ennél sokkal komolyabban kell viselkednem. És sokkal szorgalmasabban kell ennél dolgoznom, mert azt vettem észre, hogy ellustultam – mondta Hazard a lapnak, azután, hogy a Zuite Waregem annak ellenére is elengedte ingyen, hogy még egy év hátravolt a szerződéséből.

Ami bátyjait illeti, Kylian Hazard pár sort mondott arról is, mik a közös, illetve különböző jellemzőik a pályán még nevesebb testvéreivel.

Mindig azt mondták, hogy a játékstílusom és a fizikumom Edenre hasonlít, sokkal inkább, mint Thorganra. Persze ez nem azt jelenti, hogy a legidősebb bátyám tökéletes másolata vagyok…azt tudom, hogy a testvéreimmel történő összehasonlításokat soha nem fogom tudni elkerülni – tette hozzá a játékos, akinek a harmadik fivére, Ethan egyelőre távol áll a profi karriertől, lévén csak 10 éves.

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/13873/pics/lead_800x600.png
Játékoskijáró
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?