A Copa America után jöhet össze a 2 millió eurós üzlet


Mint arról korábban, belgiumi információk alapján márbeszámoltunk, Roderick Duchatelet csak 2 millió euró, azaz mintegy 620 millió forint fejében hajlandó elengedi újpesti szerződéséből Darwin Andradét, a lilák kolumbiai válogatott játékosát, aki az elmúlt szezont a Standard Liége-nél töltötte kölcsönben.

Egy friss cikk szerint ez az összeg sem tántorította el attól a belgákat, hogy megszerezzék véglet a balbekket, pedig a voetbalprimeur.be azt írja, hogy mivel Roland Duchatelet (az újpesti tulaj édesapja) már eladta többségi tulajdonrésze 99 százalékát, a Standard aligha juthat majd hozzá akciós áron a légióshoz.

A Standard sportigazgatója nem cáfolta az Újpest által kért összeg nagyságát, de Axel Lawarée szerint egyelőre még csak az ügy „közepén” járnak, és csak a jövő héten folytatódnak a tárgyalások.

Szeretnénk megtartani Andradét, de csak azután tárgyalunk majd az ügyéről, hogy visszatért a Copa Americáról – nyilatkozta a vezető.

Mint ismeretes, Andrade 2014 februárjában került Újpestre, de egy vitás, a játékengedélyét érintő ügy miatt hónapokig nem léphetett pályára a Megyeri úton. A tavaly nyári felkészülést már teljes értékű csapattagként kezdte meg a balbekk, akire Nebojsa Vignjevic vezetőedző is számított volna, ám 2014 augusztusában bejelentették, hogy a légiós a Duchatelet-család másik (és már csak volt) klubjához szerződött.

Forrás: csakfoci.hu

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/13883/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?