Nebojsa Vignjevics: „Minden adott egy jó mérkőzéshez”


Szerdán 19:00 órakor csapatunk pályára lép a Gent együttese ellen, a mérkőzés előtt vezetőedzőnket, Nebojsa Vignjevicset kérdeztük, hogy mit vár a találkozótól és mennyire elégedett a csapat teljesítményével a felkészülés ezen szakaszában.

Elégedett vagyok a csapat eddigi teljesítményével, a srácok kevés pihenő után is nagyon hajtanak, hogy készen legyünk a bajnoki rajtra. Való igaz, hogy nehéz ilyen erőltetett tempóban edzeni és készülni, néha a nagy melegben egy kicsit megáll az ember és azon tűnődik, vajon kibírja-e a holnapot, de ez ebben a szakmában mindennapos dilemma, és a válasz egyértelmű, ki kell bírni, és tovább kell csinálni. A játékosok megértették a feltételeket, amit ma délelőtt vázoltam, és készen áll mindenki, hogy egy jó mérkőzést játsszunk a Gent csapata ellen” – mondta Nebojsa Vignjevics a felkészülést illetően.

 

Hozzátette, hogy kemény mérkőzés elé nézünk, hiszen bajnokcsapat ellen lépünk pályára. „A Gent a rájátszásban kiharcolta az elsőséget, és ez a harcosság valószínűleg meg is fog mutatkozni a szerdai mérkőzésen, hiszen meg kell mutatniuk, hogy a Bajnokok Ligájában akármilyen ellenfelet is kapjanak, ők komolyan veszik a munkájukat. Természetesen mi a saját játékunkat akarjuk majd játszani, azt, amelyre alapozzuk a bajnoki szereplésünket. Ezt gyakoroljuk nap, mint nap, és a holnapi jó teszt lesz, hogy hol tartunk a felkészülésben. Gent közelében játszunk majd, nem a városi stadionban, füves pályán, mert mindig ragaszkodom ahhoz, hogy füvön játsszunk, ne műfüvön. Ez nálam alapfeltétel. Szeretnék minden játékosnak, aki kijött az edzőtáborba, játéklehetőséget biztosítani, kinek többet, kinek kevesebbet, de erről még nem döntöttem véglegesen. Holnap az átmozgató edzés után közlöm a kerettel, hogy hogyan állunk fel, addig is lélekben mindenki készüljön fel arra, hogy nehéz mérkőzés lesz a holnapi. Szeretnénk győzni, de a realitás az, hogy most azt várom el a játékosoktól, hogy a maximumot adják ki magukból, függetlenül az eredménytől.

Forrás:ujpestfc.hu

Címkék: Szezon
https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/13904/pics/lead_800x600.jpg
Szezon
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?