"Hazard nem egy marketing-fogás"


Mint ismeretes, Kylian Hazard három évre Újpestre igazolt a Zuite Waregem együttesétől, amelyre neve miatt sokan felkapták a fejüket. Mint kiderült, épp emiatt is igazolt el hazájából a 19 éves középpályás.

Nem volt könnyű otthon futballozni, állandóan a testvéreimhez hasonlítgattak. Túlságosan is nagyok voltak az elvárások, mert Eden és Thorgan is a bátyám, akik mindketten fantasztikus játékosok. A volt klubomnál is csak Hazard voltam, nem pedig Kylian, azt várták, hogy úgy játsszak, mint a testvéreim. Pedig minden játékos a maga képességei alapján fejlődik, én pedig még fiatal vagyok, van még időm kiteljesedni. Jó érzéssel töltött el, hogy aláírtam Újpestre. Az edző és az elnök, Roderick Duchatelet is hisz bennem. Tetszenek a klub tervei is, így odaigazoltam. Magyarországon végre "álruhában" futballozhatok, egyszerűen csak Kylian leszek, nem pedig valamelyik testvérem. Akik egyébként támogatták a klubváltásomat, jó döntésnek tartják. Egyedül az anyukám szomorú egy picit, mondván így még nehezebb lesz majd megszervezni a családi programokat. De profi focistaként ilyen döntéseket is meg kell hozni – nyilatkozta a Het Laatste Nieuws-nek.

A Belgiumban edzőtáborozó Újpest első embere, Roderick Duchatelet így kommentálta Hazard érkezését.

Ez nem egy marketing-fogás. Azért szerződtettük le Kyliant, mert beleillik a csapat stratégiájába. Komoly potenciál van a játékában. Mostantól neki kell kemény munkával bebizonyítania, hogy megérte leigazolni. Nem volt könnyű dolga az elmúlt évben, hiszen egy olyan csapatban kellett volna fiatalon kitűnnie, amely a kiesés ellen küzdött Belgiumban. Hiszünk benne, mostantól Kylian lesz, a családnevét elfelejtjük. Magyarországon csak futballoznia kell, és nem arra gondolnia, hogy ő is egy Hazard – tette hozzá a tulajdonos.

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/13936/pics/lead_800x600.jpg
Duchatelet,Hazard,Iroda,Játékoskijáró
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?