Mohl Dávid aláírta szerződését a klubbal


„Aláírta szerződését Mohl Dávid” – címmel jelent meg írás az Újpest hivatalos honlapján. A cikk ugyan egy interjú a játékossal, és egy szóval sincs benne megemlítve, hogy Mohl valóban megállapodott a lila-fehérekkel, mégis hivatalosnak tekintjük, hogy a legutóbb Pécsen szereplő futballista a következő szezonban a Megyeri útion folytatja.

Mint ismert, Mohl a lila-fehérekkel kezdte meg a felkészülést, de adminisztratív okok miatt még tegnap sem volt aláírt szerződése. Mára, úgy tűnik, változott a helyzet.

„Ahogy vége lett az előző évadnak, az első megkeresésem volt az Újpest csapata, ez meg is lepett, megmondom őszintén, de annál jobban örültem neki. Úgy gondoltam, ha az egyik legnagyobb klub keresi meg az embert, és nekem is tetszik az, amit ők képviselnek, akkor miért ne mondjak igent” – fogalmazott Mohl.

A 30 éves labdarúgó már a klub céljairól is beszélt, szerinte a dobogón is végezhet az Újpest.

„Ahogy olvastam, mind a tizenkét csapat meg akarja nyerni a bajnokságot, ezen jót is nevettem. Mi viszont, azt mondom, legyünk dobogósok, ennek mindenképpen célnak kell lennie. Hozzáteszem, véleményem szerint ez egyáltalán nem túlzó elvárás, sőt...” – tette hozzá a védő.

Kép: ujpestfc.hu

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/19418/pics/lead_800x600.jpg
felkészülés,Játékoskijáró,Szezon
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?