A Vasas is kinézte, de lilába öltözhet a középpályás


A középpályás a tavasszal az NB II-es bajnokságot megnyerő Vasasban futballozott az MTK Budapesttől kölcsönben, de mivel a kék-fehérek nevelési költséget szeretnének kapni a játékosért, az angyalföldi klub elállt a szerződtetésétől. A Nemzeti Sport információi szerint az Újpest érdeklődik leginkább a labdarúgó iránt.

„Az Újpest valóban komoly érdeklődőnek nevezhető, előrehaladott tárgyalásokat folytatunk Vass Patrik ügyében, elképzelhető, hogy a héten egyezség is születik" – nyilatkozta megkeresésünkre Fülöp Ferenc játékosügynök.

Az már korábban eldőlt, hogy Vass nem hosszabbít az MTK-val, és mivel lejárt a szerződése, így szabadon igazolható. A kék-fehéreknél korábban alapembernek számított, tavasszal pedig a Vasast segítette az NB II-ben a feljutásért vívott harcban. Az angyalföldiek szerették volna szerződtetni a 22 éves középpályást, de sokallták a nevelési költségtérítést, amit ki kellett volna fizetniük az MTK-nak. Így kerülhet Vass végül Újpestre, ha a lilák hajlandóak kifizetni a költségtérítés összegét.

Vass múlt héten még a Vasassal készült, ezen a héten azonban egyelőre csapat nélkül, egyedül edz.

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/19477/pics/lead_800x600.jpg
Játékoskijáró
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?