Játékos kórkép


"Én már úgy érzem, bevethető vagyok a holnapi Puskás Akadémia elleni mérkőzésen, de ezt persze majd úgyis a szakmai stáb dönti el." – mondta az ujpestfc.hu-nak Forró Gyula. A válogatott védő a Vasas elleni mérkőzésen sérült meg, részleges combfeszítőizom-szakadást szenvedett. A játékos beszélt a szombati, Puskás Akadémia elleni mérkőzésről is. Elmondta, hogy nehéz mérkőzésre számít, ám ha hazai pályán uralni tudja a játékot az Újpest, akkor győzhet.

Filkor Attila hosszú idő után tért haza Magyarországra és ő is a Vasas elleni bajnokin sérült meg. A középpályás állapota is gyorsan javul, egyelőre azonban még nem térhet vissza az együttesbe combizom-szakadása után.

Litauszki Róbert elárulta a klub honlapjának, hogy a héten a fizikális lemaradás eltüntetésén dolgozott és remélhetőleg a jövő héttől ismét pályán lehet. 

A héten még nem edzett a csapattal, de hamarosan csatlakozik a társaihoz Kabát Péter. 

"Már nincsenek fájdalmaim, ezért úgy érzem, hogy készen állok a terhelés emelésére – mondta a csatár. – Természetesen nem akarunk semmit elhamarkodni, nehogy az történjen, mint a Paks előtt, egy szituáció, egy rúgás és kárba vész minden munka. De ha a stáb úgy látja, hogy a jövő heti munkám végén készen állok a meccsterhelésre, akkor nem is kell kérdezni, hogy szeretnék-e játszani a Honvéd ellen. Ha mégis úgy alakul, hogy a Haladás ellen tudok csak pályára lépni, akkor sem leszek elkeseredve, hiszen fő, hogy teljesen rendbe jöjjek.”

Fotó: ujpestfc.hu

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/19680/pics/lead_800x600.jpg
Filkor,Forró,Kabát,Litauszki,sérülés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?