Mindenki Fehérvárra?


Akár büszkék is lehetnénk arra, hogy Magyarország kirakatklubja, a bajnoki címvédő Videoton egykori és jelenlegi újpesti labdarúgók alkalmazásában látja a megoldást arra, hogy ismét megfelelően szerepeljen. 

Kovács Zoltán sportigazgató, Pető Tamás pedig megbízott vezetőedzője a klubnak. Hízelgő ránk nézve, hogy az 1998-as bajnokcsapat két oszlopos tagját alkalmazza a Videoton. Tegyük hozzá Pető Tamás egy évet futballozott korábban Székesfehérváron is, de sikeres a Megyeri úton volt. 

Az, hogy a két korábbi újpesti játékos más klubnál dolgozik valóban hízelgő a klubra nézve, de legalább ennyire kellemetlen is. Miért nem a Megyeri úton tevékenykednek? Miért nem az Újpestet segítik a tudásukkal?

Ennél talán már csak lesz nagyobb baj, amikor Asmir Suljic kap egy ajánlatot a Videotontól. Hogy kap, abban majdnem biztosak lehetünk. Hogy jobbat feltételeket biztosít majd neki a Videoton, mint az Újpest az igen valószínű.

Úgy tudjuk, hogy a Videotonnál korábban is téma volt már a bosnyák szélső szerződtetése. Így nem lenne meglepő, ha ezúttal még hangsúlyosabban kerülne szóba. 

Fotó: ujpestfc.hu

Címkék: Suljic
https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/19811/pics/lead_800x600.jpg
Suljic
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?