Őrizzük a veretlenségünket, de mi lesz Suljic sorsa


Ahhoz képest, hogy a második érkezett a harmadikhoz nem indult valami nagy iramban a találkozó. Az első fél órában csak Mohl Dávid fejese jelentett veszélyt a szombathelyi kapura, más semmi. 

A szünet után némiképp jobb lett a helyzet. Balajcza Szabolcs nagyokat mentett a kapuban, míg Balogh Balázs és Gosztonyi András is eltalálta a lécet. Kapusunk bravúrjaiból a végére is maradt kettő, amikor Ugrai, majd Stef Wils helyzeténél mentett nagyot.

Immár 13 meccs óta veretlen a csapat – juhé! –, de valami van a levegőben. 

Asmir Suljic a cserék közül nézte végig a mérkőzést. Információink szerint ennek egyik oka, hogy a pályán öntörvényi labdarúgó összerúgta a port a Honvéd elleni találkozó után Nebojsa Vignjeviccsel, így pedagógia célzattal maradt ki. A másik verzió pedig az, hogy a szélső már a jövő héten a Videotonba szerződik, így nem akarták megkockáztatni, hogy megsérül. Nebojsa Vignjevic a meccs utáni sajtótájékoztatón elmondta, hogy "„Suljic az elmúlt egy-két mékrőzésen és az edzéseken fáradtságra panaszkodott, illetve láthatóan problémái voltak a koncentrációval. Azért ült ma a padon, hogy pihenjen, de nincs semmi komoly sérülés vagy gond a háttérben. Ma a fiatalok kaptak lehetőséget, hiszen mindenkinek szüksége van pihenésre, hamarosan a derbik jönnek, és a szűk keretben mindenkinek a toppon kell lennie.” Ez is egy verzió. 

Valami van az biztos. 

Újpest FC–Szombathelyi Haladás 0–0

Szusza Ferenc Stadion, 3500 néző
Újpest FC: Balajcza – Vadász, Litauszki, Kálnoki Kis, Mohl – Nagy G. (Cseke, 85.), Sankovic, Balogh, – Hazard (Diagne 60.), Sallói, Tóth P. (Bardhi, 60)
Haladás: Király – Angyal, T. Wils, Jagodics, Bosnjak – S. Wils, Iszlai, Németh M., – Gosztonyi (Popin, 85.), Halmosi (Nagy P., 72.) – Martinez (Ugrai, 27.)

(Fotó: Réti Zsolt, facebook)

Címkék: Suljic, Szezon, Vignjevic
https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/19848/pics/lead_800x600.jpg
Suljic,Szezon,Vignjevic
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?