Kikaptunk, de erősítünk, mint a huzat


Diósgyőri VTK-Újpest FC 2-1 (0-1)
Diósgyőr, 4580 néző, v.: Bognár
DVTK: Rados - Eperjesi, Lipták, Tamás, Nemes - Egerszegi - Bacsa, Nikházi (Bognár, 37.), James (Grumic, 55.), Barczi (Takács, 75.) - Novothny
Újpest: Balajcza - Nagy G., Litauszki, Kálnoki Kis (Vadász, 87.), Mohl - Sankovic, Balogh B. - Bardhi, K. Hazard (Filkor, 81.), Sallói D. - Diagne
Gólszerzők: Bognár (92.), Tamás (94.), illetve Balogh B. (14., 11-esből)
Sárga lap: Nikházi (16.), Bacsa (33.), Barczi (65.), illetve K. Hazard (54.), Nagy G. (90.)

Kevés helyzet adódott az első félidőben, a fővárosi csapat kezezésért megítélt büntetőből szerzett vezetést, majd később távoli lövésből növelhette volna előnyét, míg a hazai együttesnek nem volt kaput eltaláló lövése. A sok hiba miatt nem alakult ki látványos futball ebben a 45 percben.

Mozgalmasabban alakult a második félidő, mindkét oldalon több lehetőség adódott. A Diósgyőr küzdött az egyenlítésért, de sokáig nem tudott helyzeteket kialakítani, miközben az Újpest pontosabban befejezett kontratámadásokkal eldönthette volna a mérkőzést. A hajrában a hazai együttes szabadrúgásból egyenlített, majd szűk két perccel később a győzelmet érő gólt is megszerezte.

És akkor nézzük az átigazolásokat. Végre lezárult ugye Asmis Suljic ügye, reméljük jól érzi magát a kieső helyen álló a Videotonban. Balázs Benjámint hazahoztuk a cseh Teplicétől, úgy néz ki Nemanja Andrics, aki tavasszal már kölcsönben nálunk volt visszatér, jön még Kecskés Ákos, aki védőként szerepelt az olasz Atalanta együttesében, továbbra is szó van Csiki Norbertről is.

Szóval még akár erős csapat is lehet. 

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/19956/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?