Nemanja Andrics visszatért


Ahogy NB I-es testvérlapunk elsőként jelezte Nemanja Andrics aláírta újpesti szerződését. A csatár a megállapodás után az ujpestfc.hu-nak nyilatkozott. 

A szerb csatár 2015 februárjától egészen a tavalyi szezon végéig viselte már csapatunk mezét, akkor azonban az évad befejezésével a végleges maradásáról nem született megállapodás. Most nagy örömmel jelentjük be, hogy a rendkívül gólérzékeny játékos 2 éves szerződést írt alá csapatunkhoz.

Andric, nemrég már bemutatkoztál idén a csapatban, mégis volt pár hónap, amikor csapatot kerestél? Hogyan telt ez az időszak?

„Igen, februárban kölcsönbe érkeztem, de a szezon végével lejárt a szerződés, így klub nélkül maradtam. Ekkor visszautaztam Szerbiába, hogy csapat után nézzek, azonban pár megkeresésen kívül nem érkezett komolyabb ajánlat. Úgy gondolom, hogy most az Újpest ismét bebizonyította, hogy komolyan veszi a futballisták menedzselését, mert megfelelő ajánlatot kaptam. Nagyon örülök, hogy visszatérhetek, és hogy ismét lila-fehérben léphetek pályára. Az elmúlt pár hónap sajnos kiesett, így mind a formámat tekintve vissza kell jönnöm, hogy már a derbire készen álljak, mind pedig a tekintetben frissítenem kell az informáltságomat, hogy hogyan szerepelt a csapat a bajnokságban. A TV nem közvetített minden mérkőzést, így én is csak hírekből értesültem, hogy kemény mérkőzéseket játszott a csapat, de a fiúk jól állták a sarat. Most itt a lehetőség, hogy csatlakozzam a kerethez, és ismét gólokkal ajándékozzam meg a csapatot.”

Említetted, hogy a Ferencváros ellen már pályára léphetsz.

„Ha a felkészülésemnek köszönhetően visszanyerem a versenyformám, akkor igen, játszhatok is már a derbin, nagyon szeretném, hiszen ez a legfontosabb mérkőzés idén. Furcsa, hogy tizenkét csapatossá alakult át a bajnokság, de úgy gondolom, hogy a versengés a kiesés elkerülésére sokkal izgalmasabbá teszi ezáltal a bajnokságot. Remélem tehát, hogy minél hamarabb játszhatok, mindent megteszek azért, hogy ne csalódjon bennem se a stáb, se a közönség. Köszönöm még egyszer a lehetőséget, hogy az Újpest FC keretét erősíthetem!”

Andric csapatunk mezében a 2014/15-ös tavaszi szezonban 10 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, amin 5 gólt szerzett és 3 gólpasszt adott.

Kép és szöveg: ujpestfc.hu

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/19980/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?