Átigazolási összefoglaló


Nemanja Andrics és Nagy Tibor is szerződést kapott az átigazolási időszak utolsó napján, míg Vadász Viktor megállapodását felbontotta a klub – ő a hírek szerint Békéscsabára megy. 

Nézzük az összes érkezőt: Nemanja Andrics (szabadon igazolható), Balázs Benjámin (Teplice), Mbaye Diagne (Westerlo), Soulaymane Diarra (Vidad Casablanca), Filkor Attila (Avellino), Kylian Hazard (Waregem), Kálnoki Kis Dávid (MTK), Kovács Zoltán (Dinamo Bucuresti), Mohl Dávid (Pécs), Windecker József (Győr), Pávkovics Bence (Pécs), Sallói Dániel (Sporting Kansas). Kölcsönbe érkezett: Nagy Tibor (MTK), Kecskés Ákos (Atalanta), Cseke Benjámin (MTK)

Szép lista. Andricsról tudjuk, hogy mire képes, erősítést jelenthet. Balázs Benjámin, Filkor Attila, Kálnoki Kis Dávid, Mohl Dávid, Kylian Hazard és Sallói Dániel szintén. Diagne és Diarra kérdéses, kicsit Ojo-érzésem van velük kapcsolatba. Windecker József megsérült Kovács Zoltán pedig nem szorítja ki a kapuból Balajcza Szabolcsot. A kölcsönbe érkezők közül Nagy Tibor hiányposztra jött, a többieket majd meglátjuk. 

A távozók közt a legnagyobb név kétségtelenül Asmir Suljic, de ahogy ő hozzáállt a dolgokhoz az elmúlt hetekben nem nagyon hiányzik majd, reméljük sikerül benmaradnia a Videotonnal az NB I-ben. 

Mit gondolsz az erősítésekről?

Szavazok

(foto: ujpestfc.hu)

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/19997/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?