Ez nem csak egy meccs


Első kérdésünk Andricshoz az volt, hogy milyen a hangulat az öltözőben, mennyire sikerült felvennie a ritmust a csapattal, hogyan fogadták a régi és új csapattársak.

„Sok játékos társamat már ismertem régről, egyrészt Újpesten együtt játszottam velük, de más csapatokból is ismertem pár játékost. Az újakkal most ismerkedem, de úgy érzem, hogy hamar megtaláltuk a közös hangnemet mindenkivel. Szeretek itt lenni, úgy érzem, hogy jó kapcsolatot építettem ki a többiekkel. Jó a hangulat, és természetesen segítjük egymást, amiben csak lehet.”

Andrics már nem most jár a Megyeri úton először, az iránt érdeklődtünk, hogy ez új kezdet-e számára?

„Korábban már három hónapot töltöttem itt, akkor kölcsönben, most viszont már szerződéses játékosként vagyok a keret tagja. Részben új kezdet ez, részben a korábbi tervek megvalósításának folytatása. Sokban változott a keret, de folytatni is szeretném, amit abbahagytam. Az előző szezont hét győzelemmel zártunk, szeretném most folytatni ezt a sikeres sorozatot. Csodás időszak volt, amelyet felül kell múlni. Új kezdet, hiszen minden egyes alkalommal újra bizonytanom kell.”

A derbi előtt nem térhetünk ki a kérdés elől, azaz hogyan készül támadónk a nagy mérkőzésre.

„Tavaly is játszottam a derbin, akkor idegenben léptünk pályára.

Amíg Győrben játszottam, az FTC elleni meccset nem vártuk másként, mint bármely más meccset, nagyon fontos találkozó volt számunkra természetesen, de nem volt kiemelten hangsúlyos. Amikor ide kerültem, akkor éreztem, hogy ez nem ugyanaz a mérkőzés, mint a többi. A klubban lehetett érezni a hangulat folyamatos változását, mindenki a derbiről beszélt, onnantól fogva a felkészülés egészen új arcot kapott: ’Ez nem csak egy meccs, ez sokkal több.’ Minden játékos motivált, mindenki száz százalékot akar beleadni, hogy nyerjünk. Ebben a szezonban igaz, hogy nem volt nagyarányú győzelmünk a meccseken, sok volt a döntetlen, mégis arra számítok, hogy győzünk, mindenki így készül a hétvégére.”

ujpestfc.hu

(A támadó tudja mikor lesz a meccs, ellentétben a FradiFigyelővel, amely 18 órára küldené a zöldeket a stadionba.)

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/20183/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?