"Szinte feladtuk a küzdelmet"


"A második játékrészben a védekezésre helyeződött át a hangsúly, lelassultunk és vártuk, hogy a Ferencváros lépjen. Túl sok területet hagytunk, és ezt az ellenfelünk rendre ki is használta. A vége előtt tizenöt-húsz perccel már szinte feladtuk a küzdelmet, és elfogyott a koncentráció is." (ujpestfc.hu)

Szóval 15-20 perccel a vége előtt szinte feladtuk...

El sem hiszem. Mert ilyen nincs. A Ferencváros nevű csapat ellen nem lehet, mégcsak szinte sem, feladni a küzdelmet. 

Ez edzői felelősség is. Ahogy az is, hogy sorozatban második alkalommal fordítottak ellenünk a hajrában – Diósgyőrben és most sem tudtuk megtartani az előnyünket és a három pont helyett egyet sem szereztünk. Lehet, hogy Nebojsa Vignjevics jó edző, de most nincs jó passzban. Az ő szakmájában kifejezetten nagy szerepe van a szerencsének és ő most nincs jóban Fortunával. 

Amúgy is egyébként egészen furcsa hangulat alakul ki a csapat körül. Diarra nem játszhat ebben a szezonban egy percet sem, mert nincsenek rendben a papírjai; Kabát Péter az interneten hisztizik, mert kimaradt az első keretből; a csapat meg "szinte feladja" a derbit. 

És közben szép lassan visszacsúsztunk a hetedik helyre. A hétvégén megyünk a kiesés ellen küzdő Videotonhoz. Nehogy a vége az legyen, hogy a következő forduló után már mi harcolunk majd a kiesés ellen. De ha mégis, akkor ha lehet mégcsak szinte se adjuk fel a küzdelmet. 

Címkék: Vignjevics
https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/20807/pics/lead_800x600.jpg
Vignjevics
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?