Nekünk nyolc? Na, ne!


Nézzük, mi várható szombaton, illetve utána. 

1. Nyerünk és minden megy tovább

Mindenképpen nyerni kellene, még akkor is, ha ez lenne a legnagyobb önbecsapás. Sajnos egy debreceni győzelemtől nem lesz jobb a csapat, nem lesz jobb az edző és egyik játékosunk sem lesz jobb egy fikarcnyit sem. Minden marad a régiben: vagyis Nebojsa Vignjevics megússza, marad a csapat mellett. És még az is lehet Diagne ismét Balotellit, vagy Tottit majmolja majd – már, ha ismét gólt szerez. Jöhet majd az újabb felháborító gólöröm. Nem az a baj, hogy szelfit készít meccs közben, vagy arcoskodó pólót mutogat, hanem az, hogy Balotelli és Totti cipőjét sem vihetné... Végülis, amúgy a fene vigye, csak szerezzen gólt.

2. Kikapunk...

Sajnos benne van. Még akkor is, ha vezetünk, mert ugye leginkább előnybe kerülünk, aztán a végén mégsem nyerünk. Akkor már mennie kell az edzőnek. Nincs mese, az Újpestnél nem férhet bele, nyolc nyeretlen találkozó. Ezt még akkor sem engedheti meg a tulajdonos, ha egyre valószínűbb, hogy olyan nagyon nem érdekli, mi történik a klubnál. Ha foglalkoztatná, akkor talán már lépett volna. 

Szóval nem egyszerű bajnoki következik, hanem egy sorsdöntő. Nyerni kellene, mert ha nem, akkor könnyen lehet, hogy Vignjevicsnek ajtót mutatnak. 

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/21377/pics/lead_800x600.jpg
Duchatelet,Vignjevics
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?