Újabb siker az újonc ellen – Diagne


Ilyet még nem nagyon láttunk. A két gólt szerző Diagne füttyszóval kísérve hagyta el a pályát. Pedig akár még népszerű is lehetne a légiós, aki már öt gólnál tart a bajnokságban. De nem az. 

Történt, hogy a szürkén, unalmasan, elképzelés nélkül futballozó Újpestbe, a 71. percben beállt Kabát Péter, aki azonnal életet vitt a játékba. A 80. percben aztán ki is harcolt egy tizenegyest, amit az elmúlt évekhez hasonlóan – már amikor pályán volt – el is akart végezni. Diagne azonban nem engedte...

Össze is szólalkoztak ezen, ám végül a légiós lőhette a tizenegyest és az a szerencséje, hogy értékesítette, mert ha hibája esetén biztosan egészen messzire kergették volna a szurkolók. 

Belőtte és ez a lényeg. Na meg az, hogy szerzett még egy gólt a hajrában, de még így is kifütyülték a cserénél. 

Nem kérdés, hogy Diagne remek csatár, de az sem lehet vita tárgya, hogy nem teljesen százas. Őrült gólörömei – szelfi meccs közben a Ferencváros elleni meccsen, "Why always me?" feliratú póló – is mutatják, hogy komoly önértékelési problémái vannak az elefántcsontparti fiatalembernek. 

Az, hogy a tizenegyest nem engedi elvégezi a hazai kedvencnek, aki épp a sérülésből tér vissza, olyan szintű felrúgása a futballöltöző hierarchiájának, amilyet ritkán látni. A szerencse az, hogy nem járt úgy, mint 2013. tavszán a kispesti Martinez és Lanzafame, akik konkrétan összevesztek azon, hogy melyikük végezze el a 11-est. A vége az lett, hogy Lanzafame piros lapot kapott. 

A helyzet tehát egészen furcsa, hiszen az Újpest sikere – úgy tűnik – Diagne kezében van. A csatár jól láthatóan viselkedési zavaros és utálja az egész csapat. 

A jövő héten ismét egy újonc lesz az Újpest ellenfele. Vagyis jöhet az újabb győzelem...

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/21892/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?