Cégen belül áthelyezhetik Vignjevicset


Amikor kiderült, hogy Charlton szurkolói is tüntetnek Roland Duchatelet ellen, s ennek az egyik oka, hogy csak megbízott edző vezeti a csapat felkészülését, már akkor is benne volt a pakliban, hogy Nebojsa Vignjevic egyszer szóba kerül a Duchatelet-család egyik vasárnapi ebédjénél. 

Nos az angol talksport.com úgy tudja, hogy hamarosan kinevezhetik az angol csapat vezetőedzőjévé az újpesti szakembert. Sőt azt állítják, hogy Vignjevic bele is egyezett már abba, hogy elhagyja a Megyeri úti csapatot és átvegye a Charltont. 

Az angol klub bejelentette, hogy az eddigi ideiglenes szakember nem folytatja a munkát a klubnál – ehhez nagyban hozzájárult a Huddersfiled elleni 5–0-s vereség és a 10 meccs óta tartó nyeretlenségi sorozat – és az edzőkeresés már el is kezdődött.

Kicsit félő, hogy csatár sincs a Charlton keretében, mert akkor Diagne is megy... Ilyen ez a családi vállalkozás. 

FRISSÍTÉS: Cáfol az Újpest FC

Az elmúlt órákban több külföldi és magyar honlap megírta, hogy vezetőedzőnk, Nebojsa Vignjevicelhagyja klubunkat és Angliában folytatja edzői pályafutását. Ezúton tájékoztatjuk minden kedves szurkolónkat, hogy a megjelent híreknek nincs valóságalapja, és továbbra is Vignjevic mester irányítja csapatunkat.

A jövő héten kezdődő törökországi edzőtáborban az alábbi felkészülési mérkőzésekkel készülünk az NB I. tavaszi szezonjára:

Újpest FC – FC Wil (svájci 2. osztály)
2016. 01. 20.

Újpest FC – 1. FC Nürnberg (német 2. osztály)
2016. 01. 23. 

Újpest FC – FC Steaua Bucuresti (román 1. osztály)
2016. 01. 26.

Újpest FC – FC Carl Zeiss Jena (német 4. osztály)
2016. 01. 29.

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/23903/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?