Diagne zöld-fehérben?


A portugál Sporting vinné Diagne-t. A klub vélhetően tud olyan ajánlatot tenni az Újpest vezetésének, amit el fogadnak majd és akkor a lila-fehér jóval gazdagabb lesz mint most, ugyanakkor elveszít tizenegy gólt. Nem nagyon lehet kérdéses, hogy Roderick Duchatelet tulajdonos milyen döntést hoz majd.

A portugál Bola információi szerint az Újpest és a Sporting már javában tárgyal az átigazolásról, ám az álláspontok egyelőre egy tekintetben nincsenek közel egymáshoz. A Sporting most azonnal vinné Diagne-t, a Megyeri úti klub ugyanakkor csak nyáron engedné el a legjobb játékosát. 

A Sporting élen áll hazája bajnokságában, ám komoly esély van arra, hogy Iszlam Szlimani, a legeredményesebb támadója továbbáll, vagyis azonnal kell a pótlására szerződtetnie a klubnak valakit. 

A transfermarkt.de oldal szerint Diagne értéke jelenleg 800 ezer euró, ám lapértesülések szerint az Újpest ennek a többszörösét is megkaphatja a támadó eladása esetén. Ez azért is fontos, mert a nyáron igazolt játékos előző klubja, a Juventus is részesedik az eladási árból. 

Címkék: Diagne
https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/24065/pics/lead_800x600.jpg
Diagne
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?