Diagne nincs, Kabát megsérült, hazai pálya kérdéses


Diagne nem volt ott a meccsen, ami nem csoda, mert úgy tudjuk, hogy most éppen Kínában árulja magát, hiszen ott még nyitva van az átigazolási piac. Mindenkinek az az érdeke, hogy találjon magának új klubot, mert Újpestre nincs visszaút. Erről Nebojsa Vignjevic nyilatkozott elég egyértelműen a Blikknek. 

"Annyit tudok róla, hogy nem írt alá a lisszaboni Sportinghoz. Vannak ajánlatai, de hogy hol van, arról fogalmam sincs. Remélem, nem jön vissza. Két hónapja nem edzett velünk, fejben már nincs Újpesten. Nagy problémát jelentene, ha maradna, mert ő sem lenne boldog, és hiába jó játékos, nem használna az egységnek. Nem bánt tisztelettel a csapattal, egyszer sem ült le velünk megbeszélni a helyzetet" – mondta a szerb tréner.

Akkor erről ennyit...

Angelov góljával nyert az Újpest, de a játékos nem nyújtott semmi különöset. Kylian Hazard szerezhetett volna még két gólt, de a ziccereit elpuskázta, pedig a második esetben csak az üres kaput kellett volna eltalálnia. 

Ha Kabát Péter kerül oda, akkor szinte biztosan gól születik, de a csatár csak keveset játszott. A második félidőre állt be, de nem sokkal a kezdés után ápolni kellett, majd jó húsz perccel a vége előtt le is kellett mennie, így pár percre emberhátrányba került az Újpest, de a szigetszentmiklósiak voltak olyan sportszerűek, hogy ők is lehívták az egyik játékosukat, így tíz a tíz ellen fejeződött be a mérkőzés. Azt nem tudja senki megmondani a Megyeri úton, hogy Kabát Péter mikor léphet pályára legközelebb...

Meg azt sem, hogy hol. 

Azt ugye tudjuk, hogy a Szusza Ferenc Stadion felújítás előtt áll. Egészen pontosan az első hírek szerint már az alatt kellene állnia, ehhez képest még egy kapavágás sem történt. Az irodák már elköltöztek, vagyis az adminisztráció már egy sarokkal odébb dolgozik, de a csapat továbbra is a Megyeri úton készül. Február 13-án a lila-fehérek a Videotont fogadják. Valahol. 

A kérdésre, hogy mikor kezdődik a munka a stadionban, a hümmögés melletti kéz széttárás mellett az volt a válasz, hogy szombaton vagy a jövő hónapban. Egyelőre a klub hivatalosan nem jelentette be, hogy hol játszik, ha a Szusza Ferenc Stadionban nem lehet. A szerdai állapotában simán lehet bajnoki meccset rendezni a stadionban, vagyis pénzkidobás lenne valahol bérelni, de egyelőre ebben a tekintetben a tanácstalanság az úr. 

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/24559/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?