Diagne a távolból is segít


Jól kezdte az Újpest a tavaszt, pedig ugye Diagne már nincs a keretben. A szenegálival együtt 11 gól távozott, ami nem kevés. A hiánya mégsem szembetűnő – nyilván sosem tudjuk meg, hogy mi lenne, ha...

Valami nélküle is működik a Megyeri úton, vagy talán az egoista tehetség hiányában működik csak igazán. Egy közösségnek sosem tesz jót, ha egy önimádó zseni áll a közepén. Még akkor sem, ha a tehetségével előre viszi a csapatot. 

Talán furcsa, de a csapatnak ugyanolyan jót tett Diagne távozása, mintha maradt volna. Úgy tűnik a játékosokban is az dolgozik, hogy most meg akarják mutatni, mire képesek Diagne nélkül. Azt se felejtsük el, hogy a csatár konkrétan hülyét akart csinálni mindenkiből a Megyeri úton, hiszen élő szerződése ellenére sem utazott el a csapat edzőtáborába. Talán ez is kiváltott némi dacot a futballistákból – nehogy már azt gondolja bárki is, hogy egyszemélyes csapat az Újpest.

Eddig talán várakozáson felül teljesít a gárda, hiszen a Videoton és az MTK ellen összesen szerzett négy ponton nincs mit szégyellni. Ráadásul Lencse László szerződtetése telitalálatnak tűnik, hiszen a Puskás Akadémiától fél évre kölcsönvett támadó két gólpasszal kezdte a tavaszt.

Ezen a ponton hagyjuk is, hogy Lázok János még a keretbe sem tudott kerülni a tavaszi bajnoki meccseken és Viktor Angelov is csak 21 percet töltött a pályán. Szerepelnek majd a tavasz során még bőséggel. Senkit nem zavar egyelőre, hogy ott vannak a keretben, azt pedig korai eldönteni, hogy érdemes volt-e szerződtetni őket vagy sem.

 

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/25286/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?