"Csak egy nap az élet fiúk!"


"Csak egy nap az élet fiúk! De ezért a napért megszületni érdemes volt cimborák!"

Reggel van, de már menni akarok, hajtanán előre az időt, hogy legyen már délután, hogy indulhassak egy olyan meccsre, amilyen nyolcvanhárom éve volt utoljára. Az megvan, hogy Bene Ferenc, Szusza Ferenc, Fekete László és Törőcsik András – hogy csak néhányat említsek az igazán nagyok közül – nem játszhatott a Ferencváros elleni kupadöntőt? Egyszerűen azért nem, mert nem volt ilyen találkozó. 

Kivételes, történelmi lehetőség ez most. Egyrészt ugye ott leszünk, másrészt pedig nyerni kell! Nem sok minden szól mellettünk. A meccs a Ferencváros stadionjában lesz, hiszen jelenleg az a nemzeti stadion, a zöldek simán bajnokok lettek, ráadásul erősek. 

Talán csak egy érvet tudok mondani magunk mellett: "Csak egy nap az élet fiúk!" Semmi sem számít, csak ez a kilencven (százhúsz) perc. Senkit nem érdekel, hogy hányadik lett a csapat bajnokságban, az sem, hogy ki hány gólt szerzett eddig. Csak az az érdekes, hogy mi lesz ma este. 

Hogy nagyon akarjuk a sikert az nem lehet kérdés. A pénteki edzésen megjelent a szurkolók egy csoportja, hogy bíztassa a csapatot. A beszámolók szerint a lelátóra kihallatszott az öltözőből az üvöltő Újpest-induló. 

Fotó: Réti Zsolt / Facebook

Balajcza Szabolcs mondta még pénteken, hogy korábban előfordultak motivációs problémák. Most erről szó sincs. Mndenki nyerni akar. A játékosok is, mi is. 

Ugye ezért a napért érdemes volt megszületni cimborák?!

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/27100/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?