Gol-Gol csak a nevében hoz gólokat


Az Újpest Gol-Gol nevű játékost tesztel – olvasom a sportoldalon.

Elmentek ám a...

Hogy került ide ez az ember, akinek az elmúlt években mindössze két érvényes gólja van a netes források szerint, az is a nevében?

Tudom, meg kell adni neki a bizalmat, hiszen még nem láttuk futballozni. A statisztikák azonban talán nem hazudnak. Hét meccsen játszott az ausztrál élvonalban a 25 éves csatár és nem szerzett egy gólt sem.

Egyetlen labda sem pattant be a füléről a kapuba.

Fotó: ujpestfc.hu

Miközben a Ferencváros Van Der Vaart szerződtetéséről beszél, a Videoton leigazolta Bódi Ádámot, az Újpest Gol-Gol-t, valamint az MTK fiatalját, a tavaly Paksra kölcsönadott Asztalos Dávidot (jobbára az NB III-as Paksban szerepelt...) és a Vasas Akadémia tehetségét Nagy Richárdot, akinek nincs NB I-es mérkőzése...

Mi folyik itt?

Jön egy olyan szezon, amikor végre nemcsak bizsu lenne egy érem, vagy egy kupasiker, mert a csapat részt vehetne az Európa-ligában – a Bajnokok Ligáját hagyjuk is... –, hiszen letelt az eltiltása. Ehhez képest Gol-Gol és nyeretlen kétévesek.

Hihetetlen.

Nyilván az átigazolási szezon elején vagyunk. Biztosan lesz majd még olyan játékos az érkezők között, akire azt mondjuk, hogy megérte.

Addig viszont mindenki értetlenül ingatja a fejét és kérdezi, hogy mi folyik Újpesten? 

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/27799/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?