A vég elkezdődött?


Újpest-szurkolóként ijesztő figyelni azt az egészet, ami elkezdődött szombaton. Egy meccsen vagyunk túl, így nyilván nem szabad még temetni a csapatot, de úgy néz ki nagyon nagy a baj. 

Tudtuk, hogy ez a szezon nem lesz diadalmenet, de a pofon sosem akkor fáj, amikor tudod, hogy megkapod, hanem abban a pillanatban, amikor az arcodon csattan. Megkaptuk az elsőt a Honvédtól. Kellemetlen. 

Az egész úgy néz ki, hogy abból semmi jó sem jöhet ki. Mert már a közeg is rettenetes. A rogyadozó, omladozó Vasas pályán tudta le a csapat a nyitányt. Nem is tudom, mikor láttam már ilyen kiábrándító stadiont. A pálya is borzasztó, ráadásul ugye az eső sem segített rajta. Persze ezeket is mind tudtuk. 

Fotó: Réti Zsolt

A csapat gyengének tűnik. Nem csoda. Olyanok is pályára léptek az Újpestben szombat este, akik az NB I-es csapatok többségében maximum a kispadon ülhetnének. A FIFA-szaknció miatt – a klub nem igazolhat új labdarúgót – Cseke Benjámin, Pávkovics Bence, vagy éppen Lázok János folyamatosan pályán lehet ebben a szezonban. Egyébként nem is ez a legbosszantóbb, hanem az, hogy ez a Daiarra nevű sportoló elhitette magáról, hogy ő futballista. Kikérem magamnak! Ha csak ennyit tud, akkor még ebben a helyzetben sincs rá szükség. Inkább egy magyar fiatal legyen ügyetlen a pályán, mint egy légiós. 

Szóval már látjuk, hogy nagy baj van, tudjuk is. Csak nehogy fájó pofon legyen a vége!

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/28689/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?