A paraszt, a legelő és a többiek


Az Újpest  kikapott a Ferencvárostól egy olyan derbin, amire akár már ma sem kellene emlékeznünk, ellenben hosszú időre bevéste magát az emlékezetünkbe. Ennek pedig több oka is van, ám egyik sem kötődik konkrétan magához a futballhoz. Érrdemes persze a végén kezdeni, mert ekkor mutatta meg az ellenfél az igazi arcát. 

Forrás: digitalstand – Nemzeti Sport

A Nemzeti Sport vasárnapi kiadása beszámolt róla, hogy Vladan Csukics, a Ferencváros légiósa a lefújást követően, a győzelem feletti örömében kimutogatott a hazai drukkereknek. 

Paraszt… Össze is ugrottak miatta a játékosok. 

Még Thomas Doll is elnézést kért a meccs utáni sajtótájékoztatón, pedig a zöld-fehérek német edzője is beszólt egy elég konkrétat néhány perccel korábban. 

Lehet, hogy igaza van, de hát azért… Akkor sem illik ilyet mondani. "Az ötödosztályban nincs ilyen pálya, hanem a tehenek legelnek rajta."

Elképesztő mondat. Nyilván nem a világ legjobb talaja az újpesti, hiszen egész télen zajlott a felújítás, így a gyepszőnyeg maga ennek az áldozatává vált. 

De, ha már felújítás. Az kiderült még tegnap este, hogy a klubnak bizonyos tekintetben meghaladja a képességeit egy derbi megrendezése, hiszen erről olvashattunk. De nézzünk meg egy képet a felújítás utánról. 

Fotó: sportfaktor.hu

Ilyen igénytelen munkát ritkán látni. Erről nem a megrendelő, nem az Újpest FC, de még csak nem is az UTE tehet. Ez humánerőforrás probléma. Mert nem sikerült odacsapni még egy fángli betont, derékszögre simítani és aztán lefesteni. Nem, ez már nem fért bele. És nem a 800 millióba, hanem az igényességbe. 

A WC szép. Mondta is egy illető a stadionban, hogy Újpesten van az ország legdrágább piszoárja. 

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/35414/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?