Valami készül?


Az átigazolási időszakban rendre jók vagyunk. Most is. De valahogy ez most egy kicsit másnak tűnik, hiszen valóban úgy néz ki, jó játékosokat igazol a klub. 

Most vonatkoztassunk el attól, hogy továbbra is úgy néz ki, Szolnokon rendezzük majd a hazai meccseinket, foglalkozzunk csak a kerettel. Amit eddig is tudtunk: Zsótér Donát és Novothny Soma a St. Truiden játékosaként szerepelt kölcsönben a Honvédnál, illetve Diósgyőrben, ám ezt a bajnokságot már a Megyeri úton töltik. Nem kérdés, hogy mindkét játékos erősítést jelent majd. 

A héten aztán előbb Litauszki Róbert, majd Simon Krisztián is aláírta szerződését, így mindketten visszatérnek a csapathoz. A két futballista egészen más utat járt be az elmúlt időszakban. 

A 27 esztendős belső védő, Litausztki Róbert a lengyel Cracovia játékosa volt az előző bajnokságban. Sajnos azonban nem sok sót evett meg a csapatnál, hiszen mindössze 220 percet töltött a pályán, ami ugye azt jelenti, hogy két meccset és még egy szűk félidőt kapott összesen. Nem csoda, hogy inkább hazajött. 

Simon Krisztián két térdszalag szakadáson is túlesett az elmúlt bő másfél évben. Az 1860 Münchennél tett kitérője, így nem volt a legszerencsésebb, mindössze 11 meccsen szerepelt, de egy gólt azért így is szerzett a 26 esztendős szélső. Simon immár második alkalommal tért vissza a Megyeri útra, hiszen korábban a holland Feyenoordnál töltött kölcsön után is Újpesten folytatta a pályafutását. 

Aztán jön még Mijusko Bojovics, aki az előző szezont a Gyirmótban töltötte. A 28 éves montenegrói védő korábban a belga Charleroi és Beveren futballistája is volt. Profi szerzősét kapott Németh Gergő, aki az osztrák Sturm Graz korosztályos csapatában is szerepelt már. Valamint jött Obinna Nwobodo, aki eddig a nigériai Ebugu Rangers labdarúgója volt.

Ez eddig nem is néz ki rosszul, ráadásul ugye ha jól rakjuk össze a képet, akkor eddig mindenki ingyen érkezett a csapathoz. Persze kell is az erősítés, hiszen egyrészt vannak néhányan, akik elmennek, emellett pedig azok meggyőzése is könnyebb egy erősődő kerettel, akik még nem döntöttek a folytatástól. 

(Fotók: ujpestfc.hu)

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/39176/pics/lead_800x600.jpg
átigazolás,Iroda,Litauszki Róbert,Novothny Soma,Simon Krisztián,Zsótér Donát
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?