Ismét az UTE mentette meg a becsületet…


Gyarmati Eszter az Újpest FC klubigazgatója és Őze István az UTE vezetője kedden délután tárgyaltak a a futballklub címermódosító javaslatáról: minden marad a régiben.

Még szép…

És már megint az UTE tette helyre a dolgokat. 

Azt nem tudni, kinek az agyából pattant ki az a formabontó gondolat, hogy el kell söpörni egy 132 éves hagyományokon nyugvó címert azt nem tudjuk, de talán nem is érdekes. Egy tény: újabb ügy robbant ki, amit végül az UTE vezetőinek kellett megoldani. Ugyanakkor az egész érthetetlen. 

A csapat végre igazolhat, szépen alakul is az erősítés. A Szusza Ferenc Stadion használati jogát 25 évre megkapta az Újpest FC, vagyis ez az ügy is véget ért. És akkor valaki kreál egy ilyen hülye ügyet. Miért? 

Talán azért, mert az Újpestet egy terméknek tekinti valaki, amit értékesíteni kell. Ezzel szemben az Újpest sokaknak egy történelmi alapokon nyugvó klub, amely az életük része, családtagjuk, vagy éppen a szerelmük. Fontosabb sok mindennél. Nem egy árucikk. Sokkal több annál

Közlemény

Az Újpesti Torna Egylet elhatárolódik az Újpest 1885 Futball Kft vezetői által tett - Roderick Duchatelet és Gyarmati Eszter- nyilatkozatától, miszerint le akarják cserélni a klub címerét. Értetlenül állunk a megjelent nyilatkozat előtt. Országunk, fővárosunk és kerületünk Újpest büszkesége, a 132 éves nagy múltú Újpesti Torna Egylet fontosnak tarja, hogy a múltat tisztelve, a hagyományokat megőrizve kell tovább haladni az úton.

A jelenlegi címerben látható az alapítás éve az alapító egyesület neve, ami az új címerekből teljesen kimaradt. Ragaszkodunk ahhoz, hogy a több évtizede meglévő és a szurkolók, szimpatizánsok által is kedvelt és elfogadott hagyományos címeren ne változtasson az Újpesti FC, hiszen ez az embléma jelképezi a gyökereket és az Épség, Erő, Egyetértés folytonosságát. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy az Újpesti Torna Egylet hozzájárulása nélkül az Újpest Fc címerét jogszerűen nem lehet megváltoztatni.

Az Újpesti Torna Egylet nem járul hozzá a címer megváltoztatásához.

Újpesti Torna Egylet

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/39735/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?