Megváltoztatta címerét az Újpest FC! Takarodjatok!


Hiába szavaztak a nagy portálokon az Újpest szurkolók nagyon nagy többségben arra, hogy maradjon meg a csapat régi címre, az FC úgy döntött, hogy eldobja a hagyományokat. 

Az Újpest FC címerének a megváltoztatása nem más, mint egy jelzés a klub szurkolói felé, ami röviden és tömören ennyi: le vagytok szarva!

Le bizony. Nagyon. 

Mert nem számít, hogy itt nálunk és a Nemzeti Sport Online kiadásán is a szurkolók közel 90 százaléka szavazott arra, hogy maradjon meg a régi címer. 

Nem érdekli ezeket, hogy mi mit gondolunk, hogy mit szeretnénk, hogy mit érzünk. Magasról tesznek rá, hogy az Újpest nekünk nem egy vállalkozás, nem egy termék, hanem a családunk, az életünk, a mindenünk. 

Nem érdekli ezeket, hogy lényegében egységesen álltunk ki a hagyományok, a történelmünk, a tradíciók mellett. Nem érdekli a pénzembereket, hogy az UTE, amely Magyarország egyik legpatinásabb és legeredményesebb klubja, nemet mond a változásra – joga van a vétóhoz, hiszen ezt a társasági szerződés garantálja. 

Leszarnak mindent. Mosolyognak ránk, mosolyognak az UTE vezetőire, megértik a problémát, majd mennek a maguk hülye feje után. Menjenek. Például a picsába!

A helyzet megmagyarázhatatlan. Miért van erre az egészre szükség? Végre nyugalom lenne, jönnek az új játékosok, készül a csapat a szezonra, van stadion. Erre kreálnak egy ilyen idióta ügyet. 

És, hogy most mi lesz? Semmi.

Vagy megint hülyén nézünk majd ki, mert az UTE pert indít az Újpest FC ellen. Kabaré lesz az egész. És, hogy mit csinálunk mi? Az a minimum, hogy egyetlen egy olyan terméket sem veszünk meg, amin ez a rettenet szerepel a címer helyén!

Elég volt!

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/39946/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?