Edzőmeccs zárt kapuk mögött. Gyávák vagytok!


A szurkolók szombaton tüntetnek majd a Megyeri úton. A 16 órakor kezdődő megmozdulás után a csapat felkészülési mérkőzést játszik majd, a klub döntésének értelmében zárt kapuk mögött. 

Az Újpest hivatalos honlapján indokolta is a döntést. 

Mivel ellenfelünk a másodosztályban szerepel, a rendőrségnek minősítenie kellett az összecsapást (harmadosztálytól lefelé ez nem szükséges – a szerk.). A mérkőzést kiemelt biztonsági kockázatú kategóriába sorolták, ezáltal olyan biztonsági követelményeket támasztottak felénk, amelyeket egy edzőmeccs megrendezése miatt nem szeretnénk vállalni. Ezt figyelembe véve, illetve hogy játékosaink csak a játékra tudjanak koncentrálni, és minél jobban el tudják sajátítani a Nebojsa Vignjevic által kért taktikai elemeket, a felkészülési mérkőzés zárt kapuk mögött fog zajlani. Fontosnak tartjuk, hogy játékosaink a lehető legjobb módon tudjanak felkészülni a bajnoki rajtra, bajnoki szezonra. Már csak napokban mérhető a szezonkezdet, így a Vác elleni találkozó lesz az utolsó megmérettetés, ahol csapatunk a taktikát gyakorolhatja, és az újonnan érkezők még jobban elsajátíthatják a lila-fehér játékstílust.

Az utolsó felkészülési mérkőzését honlapunk élő streammel fogja közvetíteni, így szurkolóink első kézből értesülhetnek majd a pályán történtekről.

Néhány apróság!

Nehogy már a szurkolók legyenek a hibásak azért, mert felemelik a hangjukat, ha nem értenek egyet valamivel. 

Az első hazai bajnoki (hol is lesz?) szintén zárt kapuk mögött megy majd? Az mondjuk a Ferencváros ellen kifejezetten szórakoztató lenne…

Nincs valaki a klubnál, aki a magyar nyelv alapfokú ismeretével rendelkezik? Ha van, akkor miért nem ő írja a közleményeket? "zárt kapuk mögött fog zajlani" "élő streammel fogja közvetíteni" "Már csak napokban mérhető a szezonkezdet"

Persze a zárt kapu az remek. Demokratikusan, a stadionon kívülre zárja azokat az embereket, akik ellenvéleményt fogalmaznak meg. Persze a Ferencváros ellen (stb.) azért a szurkolást elvárja a klubvezetés. 

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/40038/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?