Petíció a címerért – kötelező aláírni!!!


Ma elvileg a derbi lenne a legfontosabb, de a pillanatnyi öröm nem írhatja felül azt, amit néhány felelőtlen ember csinál a klubbal. 

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer lesz olyan nap, amikor Újpest–ftc meccset játszanak, de van annál is fontosabb. Ma ide jutottunk! Ez a derbi, most nem olyan, mint a többi. Nemcsak azért, mert a szkenneren és a zöld csirkén szomorkodó rivális szurkolók közül csak néhány száz szomorúszemű érkezik majd a Szuszába, hanem azért is, mert nekünk is másodrendű most ez a meccs. 

Nemcsak a győzelemről szól ez a mai nap, hanem a címerről is. A játékosoknak a pályán kell harcolniuk a sikerér, nekünk meg a lelátón kell küzdenünk a címerünkért, a múltunkért, a tradíciókért, az emlékekért – az Újpestért. 

Nekünk az Újpest nem egy termék, amit el kell adni. Nekünk fontos ez a klub, ez az érzés. Az örömünk, a bánatunk, a mindenünk ez a klub és annak az eredeti címere. Indult egy aláírásgyűjtés. Mindenki írja alá, hogy lássa ez a balga belga, hogy sokan vagyunk, akik most nem értünk vele egyet. Nagyon nem. 

https://www.peticiok.com/signatures/maradjon_a_regi_cimer_ujpest/start/0

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/40547/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?