Pontosan tudtuk, hogy ez lesz – zártkapu


Ahogy az várható volt, az MLSZ egy zártkapus meccsre (is) büntette a klubot az FTC elleni szurkolói magatartás miatt. De…

Üresen marad…

Nézzük elsőként a határozatot: 

A FEB az Újpest – FTC mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolói részéről jelentős mennyiségű pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, rasszista megnyilvánulásért (több alkalommal is "huhogtak" az ellenfél színes bőrű játékosának labdaérintésénél), valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 600.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá elrendeli a nézők nélküli, zárt sportrendezvényben történő mérkőzésrendezést 1 soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésre. A FEB az FTC-t szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. 

Pontosan tudjuk, hogy ez nem történt volna meg, ha valaki nem találja ki az elmebeteg címercserét.

Pontosan tudjuk, hogy a szurkolók magatartása (részben) válasz erre az idióta öteltre. 

Pontosan tudjuk, hogy az ultrák nem angyalok, de azt is, hogy mindenkinél, még a tulajdonosnál is jobban szeretik ezt a klubot, hiszen ez nekik élet és nem üzlet. 

Pontosan tudjuk, hogy ennek még nincs vége és Felcsúton a hétvégi meccsen ugyanazok a rigmusok szólnak majd, ami az első két meccsen. 

Pontosan tudjuk, hogy a tulajdonos kitilt majd néhány szurkolót a stadionból és ezt addig csinálja, ameddig a végén már csak 500 lesznek. 

Pontosan tudjuk, hogy az az 500 ugyanúgy tüntet majd mint a hétvégi 6000.

Roderick! Jó, ha pontosan tudod, hogy nem nyerhetsz! Vissza kell adnod a címerünket!

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/40624/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?