Blogolj!

Meddig alázzák tovább az Újpestet?


Az Újpest egy 132 éves magyar klub. Ilyen formán a legrégebben folyamatosan létező magyar egyesület. Fejezzék már be, hogy szórakoznak vele…

A nyavajás címerügy után itt a következő eset, ami miatt ismét az Újpesten röhög mindenki. Odaállt Nebojsa Vignjevics mellé egy tolmács, aki a második kérdést már nem tudta lefordítani a szakembernek. Beszarás… Nem, nem vagyok perfekt angol. Nem is megyek el tolmácsnak. 

Bocs, az MLSZ tulajdonát képező videó részleten az elején pár másodpercre nincs kép, csak hang, de aztán minden remek. Illetve semmi sem az. 

Amúgy meg van a klubnál remek dolog ám tolmácsnak lenni. Gyarmati Eszter is ebben a pozícióban kezdte. Sokkal jobban járnánk, ha még mindig az lenne… 

Komolyra fordítva a szót. Az utóbbi években volt egy minden szempontból kiemelkedő kommunikációs szakember a klubnál. Gressó Gergely nem jó kedvében hagyta el Újpestet – még azt is elviselte, hogy a pályamunkással tették egy szintre, de aztán végül távozott, majd a Videoton munkatársa lett. Aztán ott volt Zámbó István, aki az elmúlt hetekben a vizes világbajnokságon volt részese a világszínvonalon működő média-csapatnak. 

Mindketten le tudták fordítani a legbonyolultabb kérdéseket és válaszokat is. És ez a legkevesebb…

Napról napra nagyobb a baj. Égetik a klubot, a szurkolókat. Meddig még? Mi a következő? Zöld lesz az idegenbeli mez? Vagy mi van még a tarsolyban? 

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/40815/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?