Roderick, egy címeres ökör!


Másodfokon az UTE megnyerte a címerpert. Ez több dolgot is bizonyít és előrevetít!

Egyrészt és leginkább azt, hogy Roderick Duchatelet, az Újpest FC tulajdonosa lényegében egy címeres ökör. Fogalma sincs a jogszabályokról, a törvényekről, a szerződésekről. Lehetett tudni előre, hogy a csapat címerét nem lehet csak úgy, egy mocskos, undorító logóra cserélni, hiszen például a társasági szerződést ezt nem teszi lehetővé. Hihetetlen, hogy a balga belga mellett nem volt, nincs senki, aki ezt megmondta volna neki előre. 

Másrészt az is kiderült, hogy nekünk van igazunk. Tegyünk most félre mindent és mindenkit: nem az UTE-nak, nem az Újpest FC-nek, hanem nekünk, szurkolóknak van igazunk. A mi címerünket soha, senki – semmiféle sehonnai bitang ember… – nem veheti el. 132 évvel ezelőtt kaptu és őrizzük, van aki hetven éve, van aki négy éve, de vigyázunk rá, mert a miénk. 

Az is világos, hogy velünk nem lehet szórakozni, nekünk az Újpest nem termék, nem divat. Vélhetően egyetlen egy darab mezt, sálat, vagy sapkát sem adtak el az új gúnylogóval. Mert az senkinek sem kell. 

Hogy mi lesz most? Lépni kell. Harminc napja van az Újpest FC-nek az ítélet végrehajtására, de persze 60 napja meg arra van, hogy a kúriánál megtámadja a döntést, amennyiben jogszabálysértőnek gondolja. 

Ennél mondjuk van egy jobb ötlet is: vegyetek elő tűt és cérnát és kezdjétek el szépen visszavarrni a címerünket a mezekre! Hajrá, ha kell segítünk!

Címkék: címer, Duchatelet
https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/45761/pics/lead_800x600.jpg
címer,Duchatelet
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?