Megkötött megállapodást rúgott fel Duchatelet – dokumentum!


Az UTE és az Újpest FC korábban már megegyezett az Szusza Ferenc Stadion használatával kapcsolatban. A futballt működtető cég ezt most simán felrúgta.

Sikerült megszereznünk azt a dokumentumot, amelyet még tavaly látott el aláírásával Őze István az UTE klubigazgatója és Gyarmati Eszter az Újpest FC akkori ügyvezetője. A levélben a felek közlik a Magyar Nemzeti Vagyonkezelővel (MNV), hogy mindenben megállapodtak a Szusza Ferenc Stadion használatát illetően és kérik, hogy a vagyonkezelő véleményezze a szerződést. 

Vagyis közös volt a szándék és az akarat, ám most Roderick Duchatelet, az Újpest FC tulajdonosa már nem foglalkozik ezzel. Új dolgokkal áll elő és lebegteti, hogy elköltözteti a csapatot. Ennek az az oka, hogy a Szusza Ferenc Stadion játéktere nem alkalmas NB I-es mérkőzés megrendezésére, hiszen nem felel meg az előírásoknak, nincs alácsövezve. 

Úgy tudjuk, hogy az UTE nem akadékoskodik, bármikor hajlandó aláírni azt a szerződést, amelyet korábban megszövegeztek. A labda a Megyeri út 13. pálya felöli oldalán pattog. 

Csak gyorsan le kellene kezelni, mert a végén tényleg a szurkolók, akikért ez az egész sport van, járnak majd rosszul. 

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/47730/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?