Blogolj!

Végre egy jó szezon – csak ki ne essünk!


Újpestre került a bajnoki bronz és a Magyar Kupa. Nem is nagyon emlékezni arra, hogy mikor volt ilyen jó szezonja a csapatnak.

A tavasz egyik legszebb pillanata: Zsótér gólja után a kupadöntőben (Fotó: MTI)

Utoljára 2009-ben végeztünk dobogón, de akkor nem nyertünk kupát. Négy éve miénk volt a serleg, ellenben csak 13. hely jött össze a bajnokságban. Szóval emberemlékezet óta nem volt ilyen jó szereplés, mint most. 

Végre!

Akadémikus a kérdés és vélhetően előrébb nem nagyon végezhettünk volna, de azért érdekes lett volna, ha a tulajdonos az idióta címercserével nem teremt olyan közhangulatot, aminek az eredményeként egymást érték a zártkapus bütetések. Persze most ne füstölögjünk: 2018-ban az Újpest az egyetlen olyan csapat, amely két sorozatban is érmet szerzett. Nem a Videoton, nem az FTC, hanem az Újpest. Nag dolog ez!

És végre irány az Európa-liga. Lett volna rá lehetőség korábban is, de akkor ugye a Kft. csere miatt az UEFA nem engedte az indulást. Aztán amikor letelt az eltiltás, akkor nem szerzett rá jogot a csapat. Most viszont irány a nemzetközi porond. 

Félelmetes. De tényleg. 

Csak mondom: előbb az MTK, majd a Vasas járt úgy, hogy kijutott az EL-be aztán a bajnokság végén kiesett. Erről beszélt az MK-döntő után Nebojsa Vignjevic is. Tudja, hogy nehéz lesz. Nem a kettős terhelés miatt, hanem azért, mert gyakorlatilag nem lesz szünet a játékosoknak. Annyi örömhír van, hogy a csapat nem kiemelt, ami azért jó, mert a Vaduz sem…

Persze reménykedjünk, hogy jó lesz a szezon. Hátha nagyobb sikerek és régi címer jön. 

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/53530/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?