Blogolj!

Csupa pozitív hír Újpesten!


Ja nem… Nem is olyan régen megküldött az Újpest FC, hogy nem számolok be a pozitív hírekről hát akkor nézzük.

1. A csapat menetelt az Európa-ligában, egészen a második selejtezőig jutott, ahol a spanyol Sevilla ellen még gólt is szerzett és mindössze hetet kapott a két találkozón összesen. Mi ez, ha nem ragyogó teljesítmény?!

2. Lement a bajnokságból már hat forduló és a csapat menetel! Mit menetel? Dübörög! Már egyszer nyert! Irgalmatlan módon szétkapta a Kisvárdát 1–0-ra! Csak kapkodja az ember a fejét, hogy micsoda remek teljesítmény ez, hogy milyen nagyszerű széria. 

3. A klub továbbra is lelkesen őrzi a csodás logóját! Ott van a mellkasokon a wc-deszka és mindenki büszkén szaladgál, aki hordja. Mi ez, ha nem fejlődés?! Mi ez, ha nem csodás siker! Aztnem szempont, hogy ember nincs, aki hordaná azokat a mezeket, amelyeken ez a mocskos logó látható.

4. Sikerült elengedni Viktor Angelovot, Soulaymane Diarrát, Kálnoki-Kis Dávidot, Windecker Józsefet, Pávkovics Bencét és Tischler Patrikot is! Helyes! Nincs is rájuk szükség, menjenek, ahova akarnak. Nem is kellenek, se létászám, se tudás szempontjából. Pontosan tudjuk, hogy mir enem képesek!

5. Na de megvan Rossi Lubaki, Razvan Horj, Giorgi Beridze és Lukács Dániel is!!! Van, aki ezeket a neveket nem ismeri? Szinte csak olyan van, de nem baj, mert így legalább nem tudnak belőlük felkészülni az ellenfelek. Helyes! Micsoda tudatos átigazolási stratégia!!!

Úgy nagyjából ennyi pozitív dolog történt a csapattal az elmúlt hetekben. Ma jön a Kispest. Jó lesz!

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/57786/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?