Blogolj!

Az UTE folyamatosan épül és épít


Még el sem készült a többfunkciós sportcsarnok, de máris egy újabb építésébe kezd az UTE.

A Szilágyi-Tábor utcai sporttelepen hamarosan befejeződik az új többfunkciós sportcsarnok építése. Itt az UTE röplabdásai mellett a további teremsportágak kapnak majd helyet. Emellett a közelmúltban elkezdődött egy új jégcsarnok kivitelezése is, amely a hokis utánpótlás mellett a curling szakosztály otthona is lesz. És ez még mind semmi!

Elkezdődött egy új edzőcsarnok kivitelezése is. A létesítménynek köszönhetően az UTE szakosztályai több edzéslehetőséghez jutnak majd. A beruházás fő célja, hogy mind az élversenyzők, mind pedig a tömegsportot űzők XXI. századi körülmények között sportolhassanak, őrizhessék meg az egészségüket

– mondta dr. Tahon Róbert, a fejelsztések előkészítésének koordinátora.

A továbbiakban, együttműködve a Magyar Labdarúgó-szövetséggel, épül majd egy új öltöző blokk a területen, majd az atlétikai szövetség támogatásával megújul az atlétikai pálya, a futó, ugró és dobó atléták területe, mindeközben a futófolyosó is meghosszabbodik. A fejlesztések lezárásaként a strandröplabda pályák, teniszpályák, szabadtéri pihenőhelyek valamint a  területen belül jelentős számú parkoló kerül kialakításra.

Szóval az UTE folyamatosan épül. Nem is véletlen, hogy az egyesületek 2018-as pontversenyét a világ- és Európa-bajnokságokon olimpiai számokban elért eredmények alapján az Újpesti Torna Egylet nyerte (43,5 pont) a BHSE (33,39) és az MTK (21,4) előtt - a Sportegyesületek Országos Szövetségének (SOSZ) számítása szerint.

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/70044/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?