Blogolj!

Ázsiai piac…


Novothny Soma a dél-koreai második ligába igazolt. Bravó!

Most attól vonatkoztassunk el, hogy egy magyar játéksnak milyen motivációt, illetve kihívást jelent a dél-koreai második vonal. Hagyjuk… Szóra sem érdemes. Semmit nem tudunk az ottani futballról és ebben a mondatban minden benne van. Az egy semmi. 

Nézzük inkább azt, hogy mi lett az Újpest FC-ből. Egy piaci szereplő. A bajnoki címre ével óta sansza nincs a csapatnak, idén a kupából is kiesett. Harcol a legjobb középcsapatot jelentő harmadik helyért. És közben játékosokat ad és vesz. Mint egy kofa…

Most éppen az egyik legjobb magyar játékoson adott túl a belga tulajdonos. Biztos így diktálta az üzleti érdeke. Mert neki semmi egyebet nem jelent az Újpest csak bevételi forrást. Persze ne legyünk igazságtalanok: kiadása is van bőven. 

A dél-koreai második ligába adott el egy játékost. Olvastam, hogy melyik csapatba, de nem jegyeztem meg a nevet és nem is vagyok hajlandó megtanulni. Tényleg a labdarúgás alja. Nyilván Novothny Soma jó pénzt kap, nyilván a klub is jól járt. Egy magyar tehetséget sikerült lepasszolni, mert nyilván zavarta a légiósokat. Nem tudtak volna miatta játszani. Talán maga a futballista is boldog, mert elhagyhatta ezt a belga gyarmatot. 

Szóval mindenki boldog. A szurkolók véleménye, meg kit érdekel?

Ja! És mi van a címerrel???

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/70229/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?