Blogolj!

Rohadt kúria! Ne menjünk többet meccsre!!!


Hagyjuk a fenébe az egészet. Ne menjünk addig meccsre, ameddig ez a wc-deszka van az újpesti mezeken.

Nézzük az UTE közleményét:

A címerrel kapcsolatos személyiségi jogi perben a kúria akként döntött, hogy a társasági jogi jogsértés, amit a belga tulajdonos elkövetett, és amiért a cégbíróság már korábban pénzbüntetéssel sújtotta, nem alapoz meg személyiségi jogi jogsértést. 
A következtetés okán a másodfokú jogerős döntést hatályon kívül helyezte, és az első fokú döntést hatályban tartotta.
Az UTE továbbra is elutasítja a társasági jogsértéssel megvalósított egyoldalú címerváltoztatást, és ragaszkodik a tradicionális címerhasználathoz.
Újpesti Torna Egylet

Vagyis: maradhat a címerünk helyére varrt csúfság, az a szaros belga logó, amin annyira röhög az ország, mint a nyamvadt Fradi-csirkén. Úgy néz ki Roderick és bandája azt csinál, amit akar… Magasról tesz a cégbírósági ítéletre, amely szerint vissza kell állítani az eredeti állapotot, arra is, hogy mi szerepel a társasági szerződésben – az UTE beleegyezése nélkül nem változtathat címert és színt az Újpest FC.

Szóval, részemről befejeztem a meccsrejárást. Se hazai, de idegenbeli meccsre nem megyek addig, amíg ez a mocsok van a mezeken. Nem nagy törés… Komolyan mondom a liverpooli Origi közelebb áll hozzám, mint Solomon, vagy Obinna. Amúgy sem rohanok, hogy ezt a középszerű szart nézzem, de már igazi indokom is van. Ez nem az én klubom! Megyek majd jégkorongra, meg női röplabdára, az UTE az igazi Újpest, nem pedig ez a belga cégcsoport leányvállalata. 

És játsszunk el a gondolattal: ne menjen senki meccsre! Nekünk ehhez a wc-deszkás zsoldos brigádhoz semmi közünk nincs. Hagyjuk a fenébe. Maradjon otthon mindenki. Élvezkedjen a belga, nézzen szét a tök üres stadionban és figyelje a wc-deszkáit rohangálni. Legyen teljes bojkott! Roderick meg játsszon azzal, ami egyidős vele.

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/73664/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?