Blogolj!

Vignjevics már hülyeségeket is beszél


Eddig csak csinálta a hülyeségeket, immár mondja is. Zsótér Donát nem játszott a DVSC ellen, mert az edző elégedetlen volt vele – ehhez joga van a szakembernek. De aztán olyat mondott… 

Kezdjük azzal, hogy Zsótér Donátra kivagyok a Puskás Akadémia elleni vereség utáni nyilatkozata miatt. Akkor ugye, a 3–1-es hazai vereség után nem értette, hogy miért háborogtak a szurkolók. Ez azért bosszantó, mert ilyet nem mondhat egy futballista, másrészt meg Zsótér Donát az Újpest egyik legjobb játékosa, neki nem csodálkoznia kell, hanem megnyerni a meccseket – képes rá. 

Már persze, ha játszik, de most jól kimaradt a csapatból és Nebojsa Vignjevics azt mondta, hogy nyugodtan nézze meg mindenki milyen a csapat mérlege, ha pályán van a támadó és milyen akkor, ha nincs. Nos a Nemzeti Sport nyugodtan megtette: 

64 bajnokin lépett pályára az Újpestben, vele 23-szor győzött, 25-ször döntetlent játszott, és 16-szor kapott ki a csapat. Azon a hét bajnokin, amelyeken nem játszott, ez a mérleg: egy győzelem, egy döntetlen, öt vereség.

Akkor most mi van?

Visszanyalt a fagyi. 

Nyilván az ember örül annak, hogy a csapat nyert a Debrecen ellen, de ez a vereség még belefért volna annak érdekében, hogy Vignjevics elhúzzon végre a kispadról. 

https://ujpestfigyelo.blogstar.hu/./pages/ujpestfigyelo/contents/blog/83650/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?